Redactia.ro
Home » Homepage » Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 10 ani! Ce mărturisiri au făcut cei doi și care e motivul separării

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 10 ani! Ce mărturisiri au făcut cei doi și care e motivul separării

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 10 ani! Ce mărturisiri au făcut cei doi și care e motivul separării

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 10 ani de relație. Iată ce au spus cei doi despre această ruptură și care ar fi motivul separării.

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit după 10 ani! Ce mărturisiri au făcut cei doi și care e motivul separării

Marian Vanghelie, politician social-democrat, fost primar al sectorului 5 din București între 2000-2015, suspendat din funcție din cauza arestului preventiv pe motive de corupție. Dacă pe plan profesional n-a stat așa bine, spun unii, nici în plan personal nu este prea bine în aceste momente, cel puțin.

Când s-au cunoscut, Marian avea 43 de ani și era căsătorit cu Charlotte, mama băiatului lui, iar Oana avea 36 de ani și era măritată cu omul de afaceri libanez, Jamil Tohme. Totuși, s-au văzut, s-au plăcut și au decis să fie împreună, ba chiar să aibă și un copil. La vârsta de 47 de ani, Marian Vanghelie a devenit tată a doua oară, tatăl Mariei. Între cei doi copii ai lui Vanghelie e o diferență de 20 de ani.

Iar acum, s-a ajuns la despărțire. Cei doi și-ar fi spus „adio” definitiv, se pare, din cauza neînțelegerilor frecvente, conform unui material exclusiv Click!, cei care au și anunțat că acest cuplu s-a despărțit. Ea și-ar fi luat fetița și mama și ar fi plecat din casa lui Vanghelie.

Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat, pentru sursa menționată, Marian Vanghelie.

Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață, a spus Oana Mizil pentru aceeași sursă.

Rămâne de văzut cum vor continua lucrurile între ei și dacă, într-adevăr, este vorba despre o separare permanentă, așa cum s-a scris. Când e vorba de dragoste, lucrurile nu sunt atât de ușoare, iar o împăcare poate fi dulce după o despărțire de așa amploare. Momentan, Oana Mizil încă are în mediul online fotografii cu Vanghelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: