Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Ionescu Căpitănescu a rupt gura târgului. S-a pozat așa, în costum de baie, la 53 de ani: „De la o vârstă trebuie să…”

Mariana Ionescu Căpitănescu a rupt gura târgului. S-a pozat așa, în costum de baie, la 53 de ani: „De la o vârstă trebuie să…”

GALERIE FOTO (2)

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară. Cunoscuta artistă se bucură de un succes enorm, având o carieră de lungă durată și foarte multe persoane, care o apreciază. Interpreta este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales atunci când vine vorba să comunice cu fanii ei. Ulima postare făcută de cântăreață i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Cum s-a pozat Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie

Mariana Ionescu Căpitănescu are 53 de ani și nu se ferește să-și arate silueta ori de câte ori are ocazia. Cântăreața de muzică populară nu uită să-și facă timp pentru ea și să se răsfețe. Este și de înțeles, mai ales după perioada încărcată cu evenimente pe care a avut-o. Tocmai din acest motiv, interpreta este foarte atentă cu silueta ei și are grijă să arate perfect. Dovada este chiar fotografia cu ea, în costum de baie, care face ravagii pe internet. Fanii vedetei au văzut pe aceasta, de cele mai multe ori, în costum tradițional popular, nicidecum în costum de baie.

Mariana Ionescu are grijă de corpul ei și face tot posibilul să arate atât de bine. „Yoga fac de 3 ani! A devenit o obișnuință mersul la yoga și mersul în aer liber și alergatul. Când obosesc, merg, și a devenit o necesitate pentru mine, un mod de viață! Practic yoga pentru relaxare, nu vreau să devin niciun guru, nu am de gând să fac într-un alt mod această practică, îmi face mie bine, este pentru relaxare și tonifiere. Se pliază pe nevoile mele de relaxare, îmbin practica yoga cu mersul pe jos, plimbarea în parc aproape zilnică, atât cât îmi permite timpul. De la o vârstă trebuie să ai mai multă grijă ce mănânci și prin abstinență reușesc să mă mențin și cu greutatea cât de cât la linia de plutire. Nu așa cum mi-aș dori dar ținând cont de programul haotic pe care îl am, nu întotdeauna pot să mănânc la ore fixe, din cauză că nu am un program bine stabilit nici de somn, nici de a servi masa, dar e ok.”, a mărturisit artista, pentru click.ro.

Secretul siluetei Marianei Ionescu Căpitănescu

Cântăreața de muzică populară are și un secret pentru silueta ei. Aceasta a spus ce alimente ocolește, pentru a arăta într-un mare fel. „Gătesc și ocolesc produsele procesate. Încerc ca ceea ce mănânc, referitor la carne și ouă, să le procur din surse sigure, mai mult de la micii producători de la țară. Nu mănânc seara, dar nu pot să spun că asta este o obișnuință pe care nu o încalc niciodată.(…) Îmi iese de cele mai multe ori. Eu duc o viață destul de echilibrată, normală!”, a mai spus interpreta de muzică populară, pentru sursa menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: