Redactia.ro
Home » Monden » Mariana a dat lovitura vânzând poze deocheate! Fosta soție a lui Horia Moculescu a renunțat la inhibiții și la haine

Mariana a dat lovitura vânzând poze deocheate! Fosta soție a lui Horia Moculescu a renunțat la inhibiții și la haine

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. În plină criză financiară, Mariana a găsit o modalitate inedită de a face față prețurilor care au explodat din cauza inflației galopante. Mariana Moculescu a renunțat la inhibiții, și-a scos de la naftalină ținutele sumare și și-a creat un cont pe o platformă destinată adulților.

Mariana Moculescu este mândră de munca pe care o desfășoară pe OnlyFans

Mariana Moculescu a decis să activeze pe platforma OnlyFans, acolo unde distribuie imagini provocatoare care aprind imaginația celor care scot bani din buzunare pentru a o vedea în asemenea ipostaze. Cine crede că este simplu să creezi un astfel de conținut, Mariana vine cu vești proaste. Fosta soție a lui Horia Moculesc muncește din greu pentru a obține cele mai bune cadre și nu colaborează cu un fotograf profesionist pentru a găsi cele mai avantajoase cadre.

Mariana Moculescu activează de aproape o lună pe OnlyFans și este mulțumită de banii pe care a reușit să-i obțină. Se pare că ea a strâns 800 de euro și a reușit să plătească datoria pe care o avea față de fostul soț, compozitorul Horia Moculescu.

Câți bani face Mariana Moculescu din OnlyFans

„Merită pentru că îmi și place ceea ce fac. Nu mi-am găsit colaborator pentru promovare și nici fotograf profesionist, ceea ce complică lucrurile foarte mult, eu devenind în cazul acesta One man show. Sunt și creator și fotograf și editor și redactor de publicitate și designer și actriță.

Dar, una peste alta, în acest moment îmi place acest job/rol și îmi face bine aducându-mi în viața personală foarte mulți prieteni. Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro”, a povestit Mariana Moculescu, conform Impact.

Horia Moculescu a aflat despre preocupările soției sale, însă nu a dorit să facă prea multe comentarii pe marginea acestui subiect. Mariana nu-l mai consultă atunci când ia decizii, ținând cont că sunt separați de peste două decenii, iar Horia nu se grăbește să judece noua îndeletnicire a Marianei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: