Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans, la 54 de ani. Ce fotografii provocatoare postează fosta soție a lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans, la 54 de ani. Ce fotografii provocatoare postează fosta soție a lui Horia Moculescu

GALERIE FOTO (4)

Mariana Moculescu este prezentă pe OnlyFans. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, pentru că nu mulți sunt cei care se așteptau să o vadă pe fosta soție a lui Horia Moculescu, prezentă pe o platformă pentru adulți. Ce fotografii provocatoare postează aceasta.

Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans

Mariana Moculescu este foarte activă în mediul online, în special pe TikTok. Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a anunțat urmăritorii că are, mai nou, și cont pe OnlyFans. Vestea i-a luat pe mulți prin surprindere, pentru că nu se așteptau ca aceasta să posteze fotografii pe o platformă de adulți. Mai mult decât atât, Mariana și-a propus să fie peste Larisa Drăgulescu, atunci când vine vorba de câștigurile din online. „Cu vremurile astea știi cum este… Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri… destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (…) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.

Cum s-a decis să posteze pe OnlyFans

Fosta soție a lui Horia Moculescu s-a gândit să-și facă cont pe OnlyFans, după ce s-a documentat pe internet și a văzut că până și o bătrânică din SUA are cont pe această platformă. Așa că a decis să-și încerce și ea norocul.

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a mai spus Mariana Moculescu, pentru sursa menționată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: