Redactia.ro
Home » Știri » Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu, despărțire șocantă! S-au pierdut pe ei doi, dorindu-l pe al treilea: ”Am vrut să avem o familie…”

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu, despărțire șocantă! S-au pierdut pe ei doi, dorindu-l pe al treilea: ”Am vrut să avem o familie…”

GALERIE FOTO (7)

Odată cu tristețea și suferința vine și separarea, iar pentru influencerii Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu, această realitate dureroasă a devenit evidentă într-un mod dramatic. După mai bine de patru ani de relație, cei doi au anunțat public despărțirea lor printr-un videoclip emoționant postat pe platforma YouTube.

Perioadele grele și înfruntarea unei realități cu care nimeni nu merită să se lupte a fost ceva prea mult pentru ceea ce a fost una dintre cele mai iubite cupluri din social media. Procedura secretă a scos la iveală momente dureroase din viața unui cuplu, a unei femei, dar a dovedit și că nu întotdeauna finalul este unul fericit.

Despărțirea a venit ca un șoc pentru fani

Mai bine de 4 ani și o mie de momente frumoase petrecute împreună. O casă cumpărată, multe animăluțe, zeci de excursii și drumuri în înconjurul lumii. Din păcate, niciuna dintre toate acestea nu a putut salva frumoasa lor poveste de dragoste. Pentru că acolo unde suferința devine deja una traumatizantă, devine din ce în ce mai greu să-l privești pe omul de lângă tine cu aceiași ochi. Păreau indestructibili și mulți erau cei ce susțineau că ei cred în dragostea adevărată doar datorită lor.  Din păcate pentru toți fanii celor 2, povestea lor de dragoste s-a terminat odată cu drumul în care ei l-au căutat pe cel de-al treilea membru.

La nici două luni de la începutul poveștii lor de dragoste, ei au hotărât că vor să întemeieze o familie. Și de acolo a urmat o poveste de 4 ani plină de durere și suferință, ascunsa în spatele cortinelor de spital și a ușilor de apartament. În speranța că într-o zi își vor strânge bebelușul în brațe, au filmat tot acest drum tumultuos pentru a-i putea arăta atunci când va mai crește. Niciunul nu s-ar fi așteptat că va fi, de fapt, filmulețul ce va explica și anunța motivul despărțirii lor.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut. Videoclipul acesta nu putem să spunem că are un final fericit. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată. Am trăit împreună niște lucruri pe acre nu le vom uita niciodată, indiferent unde o să meargă viața noastră mai departe. Am vrut să avem o familie împreună, nu ai cum să uiți asta.”, a povestit cu lacrimi în ochi Marilu Dobrescu în ultimul lor vlog făcut împreună, postat aseară pe YouTube.

7 fertilizări in vitro și un deznodământ trist

Pe perioada celor 4 ani de chinuri și speranțe care s-au dovedit a fi în zadar, Marilu Dobrescu a trecut prin nu mai puțin de 7 fertilizări in-vitro (FIV). Sute de ace băgate în burtă, sute de pastile, anestezii totale, drumuri peste drumuri la spitale și o ultimă fărâmă de speranță. Totul s-a dus atunci când în sfârșit ea a rămas însărcinată, dar la scurt timp după fericita veste a aflat că sarcina nu este viabilă și va elimina embrionul pe cale naturală. Acela a fost momentul în care ea s-a urât pentru că și-a dat voie să simtă și să se bucure de sentimentul că va fi mamă în 9 luni.

Din păcate pentru toți fanii celor doi, călătoria de a-l căuta pe al treilea membru al familiei lor a distrus-o mult prea tare pe cea de a se cunoaște ei doi. Începând de la foarte scurt timp de când s-au cunoscut, s-au cunoscut și au învățat totul unul despre altul în timpul tuturor procedurilor dureroase. Și-au dovedit că pot fi unul alături de altul și că sunt făcuți unul pentru altul în timpul vizitelor prin spitale. Cu toate acestea, refuzul unui ajutor de specialitate atunci când era nevoie a rupt și mai tare cuplul sudat și frumos pe care ei îl formau. Cu lacrimi în ochi au povestit totul, și-au arătat ultima parte din viața de cuplu și au dovedit că nu întotdeauna viața reală are parte de un final fericit.

„Sunt lucruri legate de despărțirea noastră pe care și noi trebuie să le mai procesăm. Cert este că totul e pe un plan foarte pașnic, pe bază de respect, de prietenie, dar nu poți să continui cu forța, noi nu am putea să continuăm ceva care nu e organic. Avem lucruri de procesat pentru că e ceva care nu s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă și ne rezervăm puțin intimitatea, pentru că am trecut prin foarte multe. Nu ai cum să uiți lucrurile astea, sunt foarte mândră de noi.”, a declarat în final Marilu Dobrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: