Redactia.ro
Home » Monden » Marilu Dobrescu, la un pas de moarte, înainte de despărțire: „M-am pus pe jos și mi-am dat ochii peste cap…”

Marilu Dobrescu, la un pas de moarte, înainte de despărțire: „M-am pus pe jos și mi-am dat ochii peste cap…”

GALERIE FOTO (5)

Vineri, 19 aprilie, Marilu Dobrescu a încărcat un videoclip emoționant pe platforma YouTube („Procedura secretă”), dezvăluind detalii cutremurătoare din viața sa alături de fostul partener, Iustin Petrescu. Videoclipul a reprezentat un moment așteptat de mulți dintre urmăritorii săi, oferind o privire profundă în dificultățile prin care au trecut în încercarea lor de a deveni părinți.

Acest drum al speranței a fost unul presărat cu suferință și durere, culminând cu un episod în care Marilu a fost la un pas de moarte. În cadrul videoclipului, Marilu și Iustin au împărtășit experiențele lor legate de procesul prin care au trecut pentru a-și împlini visul de a deveni părinți.

Un calvar marcat de durere și suferință

Confruntându-se cu imposibilitatea de a concepe natural, cei doi au apelat la asistență medicală, deschizând ușile către speranța unui viitor alături de un copil. Cu toate acestea, procedurile medicale nu au fost lipsite de provocări și suferințe, iar relația lor a fost supusă unui test intens. Marilu a povestit despre lupta sa pentru a deveni mamă, o luptă care a inclus multiple proceduri medicale și speranța constantă.  Cu toate că au încercat timp de trei ani să își împlinească visul, primul transfer a eșuat, aducând cu sine o serie de complicații devastatoare.

Hiperstimularea ovariană a fost unul dintre aceste momente dificile, aducând cu ea dureri atroce și o stare de disconfort extrem. După eșecul primului transfer, Marilu a experimentat o durere cumplită, simțind că fiecare celulă a corpului său era cuprinsă de suferință. Tremurând și transpirând excesiv, a simțit că pierde controlul asupra propriei vieți. Episodul de durere extremă a fost unul care i-a pus viața în pericol, lăsându-i partenerul, Iustin, într-o stare de panică și neputință.

„După primul transfer eșuat, în care am aflat că, de fapt, nu sunt însărcinată, am făcut hiperstimulare ovariană, adică s-au umflat ovarele de la injecții și mi-a venit menstruația. Pentru că nu mai trecusem niciodată prin așa ceva, m-a luat prin surprindere. Prima menstruație pe care am avut-o, după primul transfer eșuat, că ce se întâmplă, e transfer eșuat, nu ești însărcinată și îți vine menstruația. În ziua aia când mi-a venit eu n-am cunoscut durere mai mare. Tremuram, eram pe jos, transpiram, Iustin dormea. M-am trezit direct din pat și m-am pus pe jos și m-am târât până în sufragerie. (…) M-am pus pe jos și mi-am dat ochii peste cap, în momentul ăla credeam că o să mor.”, a povestit Marilu cu ochii plini de lacrimi.

Iustin i-a stat alături

Iustin Petrescu a fost martor la momentul când Marilu Dobrescu a fost cuprinsă de o criză de durere, găsind-o întinsă pe podea, luptându-se pentru fiecare respirație. Privind-o cu ochii plini de teamă și neputință, a fost nevoit să solicite intervenția unei ambulanțe, conștient de gravitatea situației. Acesta a susținut de mai multe ori ideea că tot ce a fost nevoit să facă a fost să îi fie alături. Și-a arătat respectul și aprecierea pe care i-a purtat-o și i-o va purta mereu lui Marilu pentru toate chinurile prin care a fost nevoită să treacă pentru a-și putea îndeplini visul.

„Am văzut-o pe Marilu pe jos, într-o baltă de transpirație, cu privirea aia pe care o ai înainte să dai colțul, privirea pierdută așa. (…) Nu-mi dădeam seama dacă este stare critică sau nu.”, a adăugat Iustin Petrescu la ceea ce a povestit fosta sa parteneră de viață.

Experiența dramatică a lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu reprezintă o lecție de curaj și reziliență pentru toți cei care se confruntă cu provocări similare în căutarea fericirii și împlinirii personale. Povestea lor oferă o perspectivă profundă asupra dificultăților și a sacrificiilor pe care le presupune dorința de a deveni părinți și ilustrează importanța sprijinului și solidarității în fața adversităților vieții. Din păcate pentru „Petrești”, așa cum ei se intitulau, relația lor s-a pierdut în drumul căutării celui de-al treilea membru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: