Redactia.ro
Home » Monden » Marina Almășan, dezvăluiri șocante despre moartea lui Victor Socaciu: „A fost “ajutat” să plece mai repede”

Marina Almășan, dezvăluiri șocante despre moartea lui Victor Socaciu: „A fost “ajutat” să plece mai repede”

GALERIE FOTO (5) Marina Almășan, dezvăluiri șocante despre moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan, dezvăluiri șocante despre moartea lui Victor Socaciu. Regretatul artist a plecat dintre noi în a treia zi de Crăciun. Vestea morții cântărețului a șocat pe toată lumea, iar acum, fosta soție a acestuia, Marina Almășan a făcut dezvăluiri inedite.

Victor Socaciu s-a stins din viață în a treia zi de Crăciun

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat în 2012, după ani întregi de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, iar artistul mai avea două fiice din relațiile anterioare. După divorțul de Marina Almășan, Socaciu s-a căsărit cu Brândușa Simion, care a fost alături de el până în ultima clipă de viață. Artistul și-a petrecut ultimele șase săptămâni din viață pe patul de spital. Medicii i-au găsit lichid la plămâni, iar după un drenaj a început să se simtă din ce în ce mai rău.

După zile întregi de spitalizare, artistul și-a dat ultima suflare chiar în brațele soției sale. Brândușa Simion a povestit că artistul luase o bacterie din spital care i-a afectat sănătatea. „A fost în spital șase săptămâni. S-a făcut tot ce era omenește posibil, nu pot să reproșez nimănui absolut nimic. Medicii s-au purtat impecabil și chiar au făcut tot ce era de făcut. În urma infectării cu COVID a rămas cu o afecțiune la plămâni, unde s-a acumulat un lichid și am venit la spital pentru o intervenție simplă de drenaj a pleureziei. Din păcate, starea lui de sănătate era destul de șubredă în urma problemelor pe care le-a tot avut și a contactat și o bacterie intraspitalicească”, spunea soția acestuia.

Marina Almășan, declarații inedite despre moartea fostului soț

Fosta soție a lui Victor Socaciu a făcut dezvăluiri inedite despre moarte artistului. Deși au fost implicați într-un scandal uriaș, Marina are un mare regret. Vedeta regretă că nu a putut să fie alături de el în ultimele clipe de viață. Mai mult, prezentatoarea tv susține că acesta a fost ”ajutat” să plece din acestă lume.”După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte ( nu uitaţi că nu sunt numai o “fostă soţie” , ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost “ajutat” să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”, a spus Marina Alămășan pentru Ok Magazin.

Jurnalista a mărturisit că îi pare rău și de faptul că Victoraș, fiul său, nu a putut să-și ia adio de la părintele său. Vedeta susține că actuala soție a lui Victor Socaciu nu i-a anunțat pe copiii artistului că acesta se află în stare gravă. ”Eu sunt o fire emoţională şi răspunsul meu la această întrebare nu are cum să fie negativ. În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui sau şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte. L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru, din această pricină. El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final – şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi, rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo...”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: