Redactia.ro
Home » Homepage » Marina Almăşan îl apără pe George Buhnici. „Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ”. Cum reacționează vedetele, Nadine și Carmen Tănase

Marina Almăşan îl apără pe George Buhnici. „Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ”. Cum reacționează vedetele, Nadine și Carmen Tănase

Marina Almăşan îl apără pe George Buhnici. „Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ”. Cum reacționează vedetele, Nadine și Carmen Tănase

Scandalul în care este în prim plan George Buhnici și declarațiile lui controversate este ca un sac fără fund. Foarte mulți s-au revoltat, dar sunt și persoane care îl apără, cum ar fi Marina Almășan. Nadine și Carmen Tănase, spre exemplu, au reacționat și ele. Iată ce au avut de spus.

Marina Almăşan îl apără pe George Buhnici. „Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ”. Cum reacționează vedetele, Nadine și Carmen Tănase

Marina Almășan îi dă dreptate lui George Buhnici și susține că oamenii merg la mare ca să se bucure de frumos, iar „revărsările de slană” nu au ce să caute acolo. În plus, jurnalista mai spus că libertatea de exprimare nu este un păcat, așa că George Buhnici nu a făcut decât să își exprime o părere.

„Cu riscul de a deveni oarecum avocatul diavolului, am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior. Lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ”, a spus aceasta, pe blogul ei.

Nici postarea ei nu a rămas fără urmări. Nadine, spre exemplu, spune că a fost furioasă în momentul în care a văzut declarațiile lui Buhnici, însă postarea Marinei Almășan „a lăsat-o mută și cu durere în stomac”.

În ghilimele sunt citate din declarațiile Marinei Almășan, a spus ea, care a luat câteva dintre declarațiile jurnalistei și le-a analizat.

Este important de știut că tulburările alimentare, depresiile, suicidul la adolescenți, la tineri, vin și din astfel de mesaje publice de la persoane care se bucură de popularitate – ele validând nesiguranțele/îndoielile lor – o spun studiile, nu eu. Rata mortalității în aceste cazuri este sfâșietor de mare, și de aceea trebuie să echilibram mesajele acestor oameni, să luăm atitudine, așa cum văd că deja se întâmplă.
„Libertatea de expresie este la fel de valabila ca si libertatea de a-ti expune epiderma la soare”. Când ai peste un milion de urmăritori, si când nu știi sigur cine este influențat de libertatea ta de exprimare, trebuie să fii responsabil de ceea ce spui”, a scris Nadine pe pagina ei de Facebook.
„… că lumea vine la mare să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și acumulări de celulită”.
Ce este frumos se învață. Ideea de imperfecțiune legată de trupul unui om este o noțiune tot învățată, născută din cultura celui ce o percepe”, a scris Nadine.

Carmen Tănase şi Iulia Albu, împotriva lui George Buhnici

Carmen Tănase şi Iulia Albu sunt și ele împotriva lui George Buhnici, asemenea lui Nadine și a altor persoane publice care au mărturisit că acesta a întrecut limita.

„Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că șansa dumneavoastră în viață a fost că soția dumneavoastră arată ca o minoră. Oare ce doriți să spuneti? Aveți ceva de mărturisit?”.„Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră pe sticlă. Cu siguranță și brand-urile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar si noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu”, a spus Iulia Albu, exclusiv pentru Fanatik.

Și Carmen Tănase a luat poziție.„Prostule, vergeturile nu se rezolvă la sală! Bine, pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!”, a scris actrița pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: