Redactia.ro
Home » Știri » Marina Cârnaț a născut 7 copii și arată incredibil. Cum a reușit și ce sfaturi le dă mamelor

Marina Cârnaț a născut 7 copii și arată incredibil. Cum a reușit și ce sfaturi le dă mamelor

GALERIE FOTO (5) A născut 7 copii și arată incredibil

Marina Cârnaț și Teodor au împreună șapte copii și formează o familie extrem de frumoasă. Femeia a fost însărcinată timp de 280 de săptămâni în ultimii 12 ani. Deși are șapte nașteri, Marina arată bestial, iar pentru asta a venit cu câteva sfaturi pentru mămici.

Marina Cârnaț a născut 7 copii și arată incredibil. Cum a reușit și ce sfaturi le dă mamelor

Marina și Teodor Cârnaț s-au plăcut, s-au căsătorit și au în prezent șapte copii, patru fete și trei băieți. Soția avocatului basarabean, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu cei șapte copiii ai săi, care au vârste cuprinse între 1 și 13 ani. Teo, Manuela, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina și Tamia, sunt cele șapte minuni din viața celor doi soți.

Tânăra mămică le-a povestit jurnaliștilor din Moldova că nu se gândește să apeleze la bonă. Mai mult, avocatul din Moldova nu are șapte copii, ci opt. Acesta are o fiică mai mare din prima căsătorie, în vârstă de 23 de ani, care este studentă la Drept în Italia. Teodor are o carieră ramnificată în avocatură, învățământ, dar cele mai mari realizări le consideră pe cele în plan personal.

Sfaturi de la Marina, mămica eroină

Se pare că tot ce se întâmplă la ei în familie, au o anumită semnificație. De exemplu, numele copiilor lor încep cu „M” și „T”, fiind inițialele părinților lor. Toate acestea, au o semnificație aparte. „Teo are 12 ani, Manuela, 11, Mateo – nouă, Teia are șapte ani, Tadeo – 4, Malvina – doi și Tamia va împlini 10 luni. Ultima este foarte cuminte. Parcă o crește Dumnezeu. Este foarte pozitivă, zâmbește, mănâncă tot ce îi dai. Participă cu ceilalți la joc. Am observat că, în general, ultimii, Tamia, Malvina și Tadeo sunt mai independenți, mai liberi”, a spus Teodor Cârnaț.

Marina a vorbit despre viața ei, și cum reușește să-și crească cei șapte copii, fără să aibă nevoie de bonă. Mai mult, aceasta a dezvăluit secretul frumuseții sale, menționând că nu folosește cosmetice sau alte lucruri care să-i schimbe înfățișarea. Pur și simplu, frumusețea ei este de la mama natură. „Noi nici nu am avut bonă, deoarece considerăm că copiii trebuie să preia de la noi sau de la bunei deprinderile pe care le avem, dar nicidecum de la străini. Eu nu prea gătesc bucate care necesită mai mult de o oră. Încerc să gătesc ceea ce se face mai repede. Și în general, sunt mai minimalistă. ”, adaugă Marina Cârnaț „.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: