Redactia.ro
Home » Știri » Povestea impresionantă a unei mame. Aceasta și-a salvat fetița de la moarte

Povestea impresionantă a unei mame. Aceasta și-a salvat fetița de la moarte

GALERIE FOTO (4) Povestea impresionantă a unei mame

Rhea este o mămică tânără care a devenit eroul fiicei sale. Aceasta a salvat-o pe micuță după ce inima a încetat să-i mai bată. Cu ajutorul mamei sale, Clara va avea o viață normală și plină de fericire, mai ales că cea care i-a dat viață a salvat-o de la posibile leziuni cerebrale. Micuța s-a confruntat încă din prima zi de naștere cu numeroase afecțiuni de sănătate.

Povestea impresionantă a unei mame. Aceasta și-a salvat fetița de la moarte

Povestea Rheai Webb, o tânără mămică în vârstă de 22 de ani din Worthing, West Sussex, a emoționat o lume întreagă. Aceasta are o fetiță, Clara pe care a salvat-o de la moarte. Tânăra a povestit că s-a confruntat cu o situație îngrozitoare. Conform acesteia, întreg evenimentul a avut loc în casa sa, în timp ce se afla la masă. Inițial, a crezut că cea mică s-a înecat, dar după ce și-a dat seama că inima nu-i mai bate, s-a panicat.

Cu toate astea, a reușit să-și păstreze calmul și să acționeze. „Am făcut un curs de bază pentru cazuri de risc atunci când urma să fiu externată din spital, după naştere, dar nu am crezut niciodată că voi fi nevoită să aplic ce am învăţat. Am intrat într-adevăr în panică la început, dar apoi ceva din creierul meu m-a făcut să înţeleg că trebuie să acţionez repede, să iau măsurile necesare.”, a povestit tânăra mămică.

Clara a fost născută prematur

Micuța Clara a cântărit la naștere două kilograme, fiind născută cu o lună mai devreme. Potrivit mamei sale, copila a avut un defect congenital din cadrul asociației VACTERL, care i-a afectat coloana vertebrală, stomacul, inima și plămânii. La doar o zi, Clara a suferit o intervenție chirurgicală pentru a remedia cele trei afecțiuni. Timp de un an de zile, micuța a fost hrănită printr-un tub care i-a intrat direct în stomac. Ei bine, întreaga situație a luat o întorsătură surprinzătoare, după ce părinții să au ales să o hrănească pe cale orală, ceea ce a declanșat incidentul îngrozitor.

A încetat să respire și pielea a devenit complet albastră cu pete negre, lipsită complet de oxigen. Am alergat cu ea pe hol, ţinând-o în braţe, complet lipsită de viaţă. Am crezut că am pierdut-o. Am efectuat apoi manevrele de prim ajutor şi a început să respire din nou. Ulterior au sosit şi paramedicii.”, a mai explicat tânăra mamă. Acum fetița se simte bine, medicii felicitând-o pe tânăra mămică pentru că a reușit să-i salveze viața fiicei sale. La două luni de la eveniment, Clara s-a întors alături de părinții și sora sa mai mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: