Redactia.ro
Home » Monden » Marina Voica a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. Care este starea de sănătate în aceste momente

Marina Voica a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. Care este starea de sănătate în aceste momente

Marina Voica a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. Care este starea de sănătate în aceste momente

Marina Voica a ajuns de urgență la spital seara trecută din cauza unor probleme de sănătate. Acum, vedeta a făcut primele declarații despre starea ei. 

Marina Voica a făcut primele declarații după ce a ajuns la spital. Care este starea de sănătate în aceste momente

Marina Voica și-a speriat fanii după ce a ajuns de urgență la spital noaptea trecută. Vedeta, în vârstă de 85 de ani, a făcut acum primele declarații despre vizita ei la spitalul din Câmpina. Aceasta a sunat la salvare în urmă cu o zi, artista având din nou probleme de sănătate.

Cântăreața a povestit în direct la Antena 3 că recent a fost ziua sa de naștere, iar cu această ocazie a primit multă mâncare și fiind extrem de pofticioasă a gustat din alimentele și preparatele primite, dar nu i-au făcut tocmai bine. Aceasta a făcut o toxiinfecție alimentară și pentru că starea sa nu era deloc una bună a ales să sune la salvare, deși de obicei nu preferă să facă acest lucru. Ea a mărturisit că acum este bine, i s-a făcut o perfuzie la camera de gardă, iar în prezent starea sa de sănătate s-a îmbunătățit imediat și se simte în formă și chiar dacă are 85 de ani se simte foarte tânără.

”Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat. A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă”, a spus Marina Voica.

Marina Voica a suferit o operație la inimă în urmă cu patru luni

Fanii au avut toate motivele să se îngrijoreze, asta pentru că în urmă cu patru luni, Marina Voica a trecut printr-o operație la inimă. Problemele de sănătate de atunci au fost și mai grave și i-ar fi pus viața în pericol. Intervenția suferită de marea artistă a durat mai multe ore.

Chiar dacă recuperarea a fost una destul de dificilă, vedeta spune că acum se simte foarte bine și se bucură că a reușit să învingă și acestă cumpănă mare din viața sa.

”Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, asta trebuie să treci prin așa ceva, n-aș dori nimănui. Dar dacă există posibilitatea de a trece prin așa ceva ca să fi sănătoasă cât de cât, merită”, a spus Marina Voica la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: