Redactia.ro
Home » Monden » Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis. Cântăreața a fost refuzată de mai multe spitale

Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis. Cântăreața a fost refuzată de mai multe spitale

GALERIE FOTO (2) Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis

Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis. Celebra artistă, în vârstă de 84 de ani, a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile. Marina Voicu a ajuns de urgență la spital, iar medicii au băgat-o imediat în sala de operații. Motivul pentru care artista a fost refuzată de mai multe spitale?

Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis. Cântăreața a fost refuzată de mai multe spitale

Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis.Cântăreața a ajuns de urgență la spital, iar medicii s-au văzut nevoiți să o bage în sala de operații. Artista a fost operată la Brașov, pe cord deschis din cauza unei afecțiuni cardiace severe. Marina Voica trăiește în Breaza, județul Prahova și a ajuns să se trateze la Brașov după ce mai multe spitale au refuzat-o din cauza complexității diagnosticului.

Conform medicilor, operația pe cord deschis a fost singura soluție ca viața artistei să fie salvată. Multe cadre didactice s-au speriat de faptul că vedeta ar putea păți ceva în timpul operației, având în vedere vâsta înaintată. „Marina Voica avea doua dintre valvele inimii cu leziuni severe, insa operatia pe cord deschis, singura solutie medicala care i-ar fi putut salva viata, a fost evitata de toate institutiile de specialitate”, a precizat Florenta Danila, de la spitalul privat de cardiologie Brasov, Clinicco, cea care a coordonat interventia medicala.

Din fericire, Marina Voica a trecut cu bine peste operație, fiind externată. În prezent, artista este acasă și încearcă să se refacă cât mai repede. „Interventia deosebit de riscanta a fost salvatoare, reusindu-se efectuarea ei in mare parte pe cord batand, ceea ce a permis o recuperare rapida”, spun medicii. Artista a declarat că a înțeles gravitatea situației, dar nu trebuie să o condamne nimeni pentru că vrea să trăiască. „Este greu sa vorbesti despre o mare minune care s-a intamplat aici: o operatie pe inima foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu ma condamnati ca vreau sa traiesc! Echipa spitalului impreuna cu doctorul Zoltan Galajda au facut o opera de arta pe inima mea. N-am cuvinte, adevarata arta. S-au purtat exceptional, cu profesionalism si rabdare. Eu am incercat sa nu creez dificultati. A fost greu. Nu sunt inca restabilita complet. O sa incep incet, incet. Sper sa ma refac cat mai repede. Multumesc echipei care a facut din inima mea una aproape noua. O operatie extraordinara”, a declarat artista.

Marina Voica nu are copii

Marina Voica este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste ale Epocii de Aur. Cu toate astea, deși a fost căsătorită cu bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult, vedeta nu a avut copii. După ce partenerului ei a murit, cântăreața a rămas singură.

În cadrul unei emisiuni, Marina Voicu a vorbit despre faptul că nu are copii. „Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea (copiii lor n.r). „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…” Câte şi câte cazuri…Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a declarat Marina Voica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: