Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Marina Voica? La 83 de ani, după o viaţă pe scenă, trăieşte fără niciun ajutor de la stat

Ce pensie are Marina Voica? La 83 de ani, după o viaţă pe scenă, trăieşte fără niciun ajutor de la stat

Marina Voica

Maria Voica, una dintre cele mai îndrăgite figuri ale muzicii soul românești, nu primește pensie din partea statului român. Aceasta a vorbit despre cum se descurcă cu banii, în condițiile în care nu are niciun ajutor de la stat.

Cum se descurcă Marina Voica cu banii

Marina Voica a vorbit despre cum se descurcă cu banii, ajunsă la vârsta de 84 de ani. Aceasta nu primește niciun fel de ajutor din partea statului român, nu are pensie, așa că trebuie să se întrețină din alte surse de venit.

Chiar dacă nu primește niciun ban din partea statului drept pensie, ea spune că nu se poate plânge. Marina Voica se descurcă cu pensia de urmaș a soțului ei, dar și cu o indemnizație de merit, datorită carierei sale longevive. Așadar, artista a explicat că se descurcă bine cu banii.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (n. red. după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială”, a spus Marina Voica.

Cum se simte Marina Voica la 84 de ani

Marina Voica a ajuns la onorabila vârstă de 84 de ani și are niște probleme de sănătate. Aceasta a vorbit despre ele, dar a ținut să își liniștească admiratorii, pentru că urmează un tratament, după ce a consultat un medic în această privință. Ea s-a retras departe de oraș, la Breaza, unde stă liniștită, dar singură.

„Nu mă simt prea bine, din păcate. Sunt fel de fel, din cauza vârstei probabil. Important este că stau bine cu capul, sunt coerentă. Am fost la medic, ştiu ce am şi mă adaptez”, a spus Marina Voica, la Antena Stars.

Cum va petrece Paștele 2021

„Nu știu încă, dar nu am un plan, nu am gașcă. Așa încât, mai degrabă, cred că de Paște voi sta acasă, singură. La fel ca în alte dăți. Dar, nu mă simt singură, mereu am fost o fire retrasă. Mă simt bine acasă. Am grijă de flori, fac gimnastică, iar în căsuța mea mereu răsună muzica.

Stau acasă și mă uit la transmisia în direct de Înviere, de la Moscova. Patriarhul Kiril va oficia slujba. Am antenă specială, pentru posturile rusești. Eu sunt în temă cu adevărat cu tot ce se întâmplă”, a declarat interpreta pentru Impact.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: