Redactia.ro
Home » Monden » Marinela Chelaru a rămas a nimănui! Celebra actriță a fost dată uitării de foștii colegi, după 4 AVC-uri: ”Nu mai au nevoie de mine”

Marinela Chelaru a rămas a nimănui! Celebra actriță a fost dată uitării de foștii colegi, după 4 AVC-uri: ”Nu mai au nevoie de mine”

Marinela Chelaru, icoana teatrului românesc și interpretă a numeroase personaje memorabile de-a lungul anilor, se regăsește acum privind cu nostalgie programele de Revelion. Cu patru AVC-uri suferite, o povară fizică și emoțională grea, actrița se simte uitată de lume, deși ar dori să revină pe scenă și să experimenteze din nou aplauzele publicului. În ciuda acestor provocări, Marinela Chelaru se consolează cu gândul că va trebui să-și continue viața fără a mai simți aprecierea publicului.

În lunga ei carieră, Marinela Chelaru și-a încântat mereu publicul în noaptea de Revelion, rareori petrecând această sărbătoare acasă. Cu toate acestea, la vârsta de 63 de ani, după multiple intervenții chirurgicale și patru AVC-uri suferite în ultimul an, ea se vede nevoită să accepte că vremurile de altădată nu vor reveni. Cu o doză de tristețe și încă cu speranța în suflet, actrița privește programele de Revelion cu un amestec de nostalgie și dorința că cineva își va aminti de ea și îi va oferi șansa de a se întoarce pe scenă.

Marinela Chelaru primește o pensie mică, după o viață dedicată actoriei

Marinela Chelaru nu a ezitat să împărtășească că, în prezent, se confruntă cu dificultăți majore în a-și gestiona viața financiară cu pensia actuală. Cu toate acestea, chiar și când este departe de luminile scenei, ea își satisface toate poftele culinare, găsind bucurie în micile plăceri ale vieții.

„Nu mai am niciun proiect, nu m-a mai căutat nimeni. M-aș întoarce și la catedră, dacă m-ar chema. Dar nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii. Dar viața merge înainte. Mă descurc cum pot. Mă simt însă mult mai bine. Nu mă interesează nimic, de sănătate am nevoie.

M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria. M-ar mai scoate din starea și situația în care sunt. Pentru că e greu. Am ieșit cu 1400 lei pensie. Ne-au mai dat 300, acum am 1700. Dar medicamentele costă 4000. Și nu sunt toate compensate. Dacă nu-l aveam, dacă nu era soțul, era nasol. Dar ce să fac, să mă duc să mă milogesc? Niciodată!

La mine nu vrea să vină Moș Gerilă cam deloc, nicio dorință nu mi se îndeplinește. În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin. Mă enervează neputința mea. Sunt tăiată ca Iisus, sunt ciopârțită rău. Operată peste tot. După intervenția pe cord făceam genuflexiuni. Seara dinainte, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am dorit doar ca operația să nu fie vizibilă. Și așa a fost. Același medic a operat-o și pe Marina Voica. Și uite ce cântă și dansează acum. Nu are treabă. Nu mă las. Trebuie să-mi fie bine, e nevoie să mai treacă ceva timp”, a declarat actrița pentru Cancan.

Actorul pe care Marinela Chelaru îl apreciază

Unul dintre marile ei regrete este acela că niciun actor tânăr nu își face simțită prezența pentru a prelua făclia. Într-un interviu acordat pentru sursa menționată anterior, Marinela Chelaru dezvăluie că singurul actor pe care-l apreciază din generația mai tânără este Mihai Bendeac. Cu toate acestea, ea simte că nu mai are bucuria de a-l vedea pe micul ecran, un sentiment adânc înrădăcinat într-o perioadă a vieții sale când sănătatea și recunoașterea publicului erau la apogeul carierei sale.

„Îmi pare rău că nu vine nimeni din spate. Nici de Bendeac nu s-a mai auzit. El era foarte bun. Îmi place foarte mult, dar a dispărut de la TV. Chiar îmi pare rău de el. E foarte calculat, nu lasă nimic la întâmplare. Nu trebuia să plece, trebuia să lase orgoliul. Dar acum, ce-i drept, nu mai există respect, nu mai sunt oamenii de altă dată. Totul e o harababură. Bine că nu a fost așa și-n perioada mea”, a completat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: