Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. „Nu mă mai sună nimeni.” Ce pensie incredibilă are actrița

EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. „Nu mă mai sună nimeni.” Ce pensie incredibilă are actrița

Marinela Chelaru trece prin momente grele. Actrița a povestit în exclusivitate pentru www.redacția.ro despre situația grea din viața ei. Artista este dezamăgită și de colegii de scenă care nu au mai sunat-o deloc.

Marinela Chelaru se confruntă cu o realitate dureroasă

Marinela Chelaru, renumita actriță care a încântat publicul de-a lungul anilor trece printr-o perioadă nu tocmai bună. După patru accidente vasculare cerebrale (AVC) și o perioadă lungă de absență, se confruntă cu realitatea dureroasă că nimeni nu mai pare să o caute.

La cei 64 de ani, Marinela Chelaru, care a dat viață multor personaje îndrăgite, își exprimă supărarea ca toți colegii au uitat de existența ei. Contactată de www.redactia.ro, actrița a făcut câteva dezvăluiri dureroase.

„Mă sună lumea de nu mă știe de ea…da, de unde… nu mă mai sună nimeni, știi ce e aia? nu mă mai sună nimeni, și-au făcut interesele cu mine…”

Cu toate acestea, realitatea este crudă, iar pensia sa foarte mică abia îi ajunge pentru necesitățile zilnice. Când vine vorba despre situația financiară, Marinela Chelaru recunoaște că se descurcă cu greu. Are o pensie de 2000 de lei, însă medicamentele pe care le ia o costă foarte mult.

„Aștept recalcularea, mi-a mai mărit-o și aștept acum…am 2000 de lei și si am avut 1400 de lei, acum câteva luni mi s-a mărit. Mă costă foarte mult medicamentele. Mai mult de 10 de milioane (1000 de lei)” a declarat pentru www.redactia.ro.

Având în vedere multiplele intervenții chirurgicale și cele patru AVC-uri suferite, actrița se confruntă acum cu dificultăți de sănătate. Întrebată dacă îi este dor de scenă, actrița face câteva declarații triste.

„La cât îmi e de rău, nu știu dacă îmi e mai dor de scenă. Nu mai interesează pe nimeni de mine. Când am fost bună i-a interesat”.

Cum se simte acum Marinela Chelaru

Actrița este conștientă că publicul nu a uitat-o și că există mulți oameni care o apreciază pentru talentul său. Cu toate acestea, lipsa oportunităților și problemele de sănătate îi fac viața extrem de dificilă. Actrița își amintește cu drag de vremurile când era în centrul atenției, când fiecare spectacol era un succes și când era invitată la emisiuni de televiziune și evenimente. Acum, însă, zilele ei sunt mult mai liniștite și mai solitare.

Actrița Marinela Chelaru, care a cunoscut celebritatea grație Grupului Vouă, s-a remarcat de-a lungul timpului datorită talentului și umorului savuros. La 64 de ani, artista este acum pensionară și duce o luptă aprigă cu boala.
Deși cariera ei în actorie s-a încheiat, Marinela Chelaru nu și-a pierdut nici umorul, nici zâmbetul, în ciuda provocărilor vieții. Întrebată care este starea de sănătate, actrița spune ca este bine deocamdată și că este foarte supărată din cauza zvonurilor false care se scriu despre dânsa.
„Nu am fost la spital, pe căldura asta îmi e și frică să mă mai duc. Iau tratament acasă, serios, nu glumă. Sunt bine, deocamdată, S-au scris multe lucruri false despre mine și nu e prima dată. S-a scris că am făcut infarct, eu am doar AVC și nu am făcut recent. Dacă stau liniștită în pat e ok.” a declarat pentru readactia.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: