Redactia.ro
Home » Sport » Mario Balotelli a revenit în Serie A! A anunțat cu ce club s-a înțeles

Mario Balotelli a revenit în Serie A! A anunțat cu ce club s-a înțeles

Mario Balotelli a revenit în Serie A

Mario Balotelli a revenit în Serie A! Brescia a anunțat duminică seara, că a ajuns la un acord cu vedeta.

L-au luat liber de contract după despărţirea de Olympique Marseille. Mario Balotelli a decis să joace la echipa din orașul pe care îl consideră casa sa, chiar dacă niciodată nu a mai activat la acest club. Luni va avea loc prezentarea oficială. După despărțirea de Olympique Marseille, atacantul și-a căutat echipă. A fost în negocieri cu Flamengo, dar până la urmă a decis să revină în Italia, după 4 ani petrecuți în Franța.

Cât le-a cerut Balotelli brazilienilor de la Flamengo

Flamengo a fost interesată din prima clipă de atacantul liber de contract, dar pretențiile sale au fost mult prea mari. Italianul a cerut 4,5 milioane de euro pe an și un contract pe doi ani. În plus a mai avut o condiție. A vrut ca fratele său să fie legitimat la Boavista, în Serie D, echipa „satelit” a celor de la Flamengo. a dorit și o garanție că va juca măcar 10 meciuri. Brazilienii au dat imediat un comunicat în care au anunțat că întrerup orice negociere.

În zilele următoare semnează contractul în Italia

Atacantul urmează să faca cât de curând vizita medicală. Nu își va putea ajuta însă echipa în primele 4 etape din cauza unei suspendări. În sezonul trecut, acesta a luat cartonaşul roşu într-un meci din Ligue 1, şi a primit o suspendare de 4 etape. Aceasta se menţine şi în Serie A. Atacantul poate juca pentru Brescia în meciul cu Juventus. Va rata întâlnirile cu Cagliari, AC Milan, Bologna şi Udinese.

Citește și: Ofertă uriașă pentru Omrani! CFR Cluj și-ar putea pierde atacantul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: