Redactia.ro
Home » Sport » Ofertă uriașă pentru Omrani! CFR Cluj și-ar putea pierde atacantul

Ofertă uriașă pentru Omrani! CFR Cluj și-ar putea pierde atacantul

Ofertă uriașă pentru Omrani

Ofertă uriașă pentru Omrani! După prestațiile foarte bune din meciurile din Cupele Europene, Billel Omrani a primit oferte de la cluburi mari.

Suma oferită clujenilor pentru francez este incredibilă. 3.5 milioane de euro. Omrani este cotat pe transfermarkt la 1,8 milioane. Potrivit GSP.RO, atacantul francez a primit trei oferte din Israel și Scoția. Billel Omrani, în vârstă de 26 de ani a impresionat în cele șase meciuri jucate în preliminariile Ligii Campionilor cu FC Astana, Maccabi Tel-Aviv și Celtic. A marcat de șase ori și a dat o pasă de gol. Aceasta a devenit și cel mai bun marcator din istoria CFR-ului, în cupele europene, cu 9 reușite. Pe locul secund este Culio, cu 6 goluri.

Omrani a marcat 21 de goluri în Liga 1

Din 2016, atacantul clujenilor a jucat 94 de meciuri în Liga 1 și a marcat 21 de goluri. De când a început noul sezon a intrat în 4 meciuri și a dat 2 goluri.
Billel Omrani a fost adus de ardeleni de la Olympique Marseille în urmă cu 3 ani. În 2018 a semnat cu campioana un nou contract pe trei ani. Înainte de a semna a fost ofertat și de FCSB, care a vrut să-l aducă în locul lui Denis Alibec. De-a lungul carierei, Omrani care este de origine algeriană a mai jucat la Olympique Marseille (2011-2016, 6 meciuri, un gol) și Arles Avignon (2013-2014, 13 meciuri). A jucat și la selecționatele U17 (2009-2010, 11 partide, 4 goluri), U18 (2010, 5 meciuri, un gol) și U19 (2012, 2 meciuri) ale Franței.

Citește și: Patru eșecuri la rând pentru FCSB! Roș-albaștrii nu mai bat pe nimeni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: