Redactia.ro
Home » Sport » Patru eșecuri la rând pentru FCSB! Roș-albaștrii nu mai bat pe nimeni

Patru eșecuri la rând pentru FCSB! Roș-albaștrii nu mai bat pe nimeni

Patru eșecuri la rând pentru FCSB

Patru eșecuri la rând pentru FCSB în Liga 1! Roș-albaștrii au pierdut 1-2 meciul cu Poli Iași.

Oaspeții au marcat în minutul 40. Andrei Cristea a executat o lovitură liberă, iar Frăsinescu a trimis în poartă. După pauză, FCSB a obținut o lovitură de pedeapsă. Rusu l-a faultat pe Gikiewicz. Tănase a înscris și a restabilit egalitatea. În minutul 73, Loshaj îl învinge pe Vlad și stabilește scorul final. FCSB – Poli Iași 1-2. După această victorie, elevii lui Mihai Teja sunt pe primul loc în clasament la egalitate cu campioana CFR Cluj.

„Ne-a ajutat Dumnezeu foarte mult să câștigăm acest meci. Sunt 3 puncte importante pentru noi. Nu a fost nicio revanșă. Eu mi-am făcut datoria cum am putut. Le urez baftă în Europa. Îmi pare rău doar că nu am luat campionatul cu FCSB. Mi-am dorit mereu ca FCSB să joace un fotbal bun”, a declarat antrenorul ieșenilor Mihai Teja.

FCSB nu mai are nicio soluție

Roș-albaștrii par în derivă și nu mai reușesc să bată pe nimeni.

„Nu şi-a dorit nimeni înfrângere asta. Momentul decide jocul. În momentul când există neatenţie se întâmplă ce s-a întâmplat” a declarat după meci, antrenorul Vergil Andronache la Digi Sport.

În meciul cu Poli Iași nu au avut nicio ocazie importantă spre dezamăgirea fanilor care au venit să-i vadă. FCSB este pe locul 11, cu doar patru puncte. Acum singurul lucru care ar mai putea salva ceva ar fi o calificare în Europa.

„Îmi pare rau că nu am revenit cu un rezultat pozitiv, am încercat să intru, să îmi ajut echipa, dar ăsta este rezultatul. Nu este o situație roz, este o situație dificilă, suntem mulți cu experiență în vestiar, joi avem un joc important și vom putea șterge rezultatele negative. După această dublă cu Guimaraes ne vom reveni, vom reveni pe linie dreaptă”, crede nou sositul, Adi Popa.

Fostul portar Helmut Duckadam i-a criticat dur pe jucători, dar mai ales pe portarul Andrei Vlad.

„Păcat de efortul băieților care au alergat foarte mult. Am luat două goluri din două faze care nu anunțau nimic. Marc sare pe sub minge, Vlad nu iese, și luăm primul gol. La golul 2 nu ai ce să mai comentezi. Greșeală de plasament, greșeală de reacție”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

FCSB va juca joi, de la ora 21:30, primul meci din play-off-ul Europa League, cu portughezii de la Vitoria Guimaraes.

Citeste și: Gigi Becali, variantă incredibilă! Îl vrea pe fostul antrenor al Africii de Sud

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: