Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh a fost surprins alături de o altă fată chiar de ziua Alexiei Eram! Ce s-a întâmplat

Mario Fresh a fost surprins alături de o altă fată chiar de ziua Alexiei Eram! Ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2) Mario Fresh a fost surprins alături de o altă fată chiar de ziua Alexiei Eram! Ce s-a întâmplat

Mario Fresh a fost surprins alături de o altă fată chiar de ziua Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca a împlinit 21 de ani. 

Mario Fresh a fost surprins alături de o altă fată chiar de ziua Alexiei Eram! Ce s-a întâmplat

Alexia Eram a împlinit vârsta de 21 de ani, însă se pare că a avut parte de o surpriză neplăcută chiar de ziua ei. Fostul ei iubit, Mario Fresh, a fost surprins alături de o altă fata. Iată ce a făcut Mario Fresh chiar de ziua Alexiei Eram!

În data de 31 august, Alexia Eram a împlinit vârsta de 21 de ani. Fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză de proporții în miez de noapte. Pentru ca momentul împlinirii vârstei de 21 de ani să fie marcat corespunzător, Alexia s-a trezit la ușă cu oamenii dragi, în frunte cu Mario Fresh! Aceștia i-au cântat ”la mulți ani” și a primit buchete cu trandafiri și două torturi. Artistula postat apoi o poză cu iubita sa, alături de un mesaj emoționant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Fresh (@goldenboymario)


Cu toate acestea, în aceeași zi, însă, pe rețelele de socializare au apărut două fotografii: una postată de Mario Fresh, iar alta postat la Instastory de Chelsea, fata cu care era suspectat artistul că ar avea o relație, amândoi făcând parte din proiectul ”Splash! Vedete la apă”. Zvonurile au apărut, după ce tânăra i-a ”dat„ o inimioară în timpul filmărilor și a declarat că Mario Fresh a ajutat-o să treacă peste anumite frici. De asemenea, antrenoarea lui Chelsea i-a pe cei doi „porumbeilor”, acest lucru ridicând anumite semne de întrebare.

Mario Fresh a fost surprins alături de o altă fată chiar de ziua Alexiei Eram! Ce s-a întâmplat

”Faptul că datorită lui am ajuns să îndur una din cele mai mari frici m-a legat de el. Ne-a legat o conexiune de amiciție. Înainte să îl cunosc pe Mario, nu aveam absolut nicio imagine cum ar putea să fie ca om. Mereu este diferență între aparență și esență. Mario chiar m-a motivat mult”, spunea ea.

Prima reacție a lui Mario Fresh despre zvonurile legate de despărțire

Mario Fresh a decis să rupă tăcerea și să facă primele declarații despre despărțirea dintre ei. Cântărețul a oferit recent un interviu în care a dat de înțeles că cei doi sunt împreună și sunt mai fericiți ca nidiodată. Ginerele Andreei Esca a fost întrebat ce anume l-a cucerit la cea care îi este iubită de mai bine de patru ani, Mario Fresh a dat un răspuns care a făcut lumină, dând de înțeles că între el și Alexia Eram nu a existat nicio despărțire. Tânărul a declarat că are foarte multă încredere în fiica celebrei prezentatoarea de la Pro TV și știe că nu i-ar fi vreodată infidelă.

”Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, artistul a mai spus că nu există niciun moment de gelozie în relația lor, mai ale dacă reușesc să comunice așa cum ar trebui.

”Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a continuat cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: