Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Mario Fresh despre zvonurile legate de despărțire. Artistul a spus adevărul

Prima reacție a lui Mario Fresh despre zvonurile legate de despărțire. Artistul a spus adevărul

Mario Fresh a avut o primă reacție despre zvonurile care au apărut în presă despre relația dintre el și Alexia Eram. Artistul a spus adevărul despre ce se întâmplă acum între cei doi îndrăgostiți. 

Prima reacție a lui Mario Fresh despre zvonurile legate de despărțire

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au strâns multă admirație din partea fanilor și mulți consideră că sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, în ultima perioadă au tot apărut zvonuri cum că cei doi nu mai sunt într-o relație.

Fanii sunt foarte atenți la postările lor și mai ales la cum interacționează unul cu celălalt în public, iar în ultima perioadă, aceștia au fost reci unul cu celălalt, motiv pentru care admiratorii au luat imediat în considerare o posibilă despărțire. Deși întrebați despre ce se întâmplă întreb ei, aceștia nu au dat nicio informație oficială, până astăzi.

Mario Fresh a decis să rupă tăcerea și să facă primele declarații despre despărțirea dintre ei. Cântărețul a oferit recent un interviu în care a dat de înțeles că cei doi sunt împreună și sunt mai fericiți ca nidiodată. Ginerele Andreei Esca a fost întrebat ce anume l-a cucerit la cea care îi este iubită de mai bine de patru ani, Mario Fresh a dat un răspuns care a făcut lumină, dând de înțeles că între el și Alexia Eram nu a existat nicio despărțire. Tânărul a declarat că are foarte multă încredere în fiica celebrei prezentatoarea de la Pro TV și știe că nu i-ar fi vreodată infidelă.

”Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, artistul a mai spus că nu există niciun moment de gelozie în relația lor, mai ale dacă reușesc să comunice așa cum ar trebui.

”Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a continuat cântărețul.

Mario Fresh plănuiește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram?

Invitat în cadrul unui podcast online, artistul a vorbit despre relația sa și despre cum stau lucrurile între ei. Mario a spus că intenționează să treacă la un alt nivel în legătura cu relația sa. Mai exact, acesta își dorește să le calce pe urme părinților săi care s-au cunoscut și iubit de la o vârstă fragedă. Se pare că Mario își dorește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

În urmă cu câteva luni, Mario își anunța fanii că își dorește să devină părinte cât mai repede, iar într-un dialog cu susținătorii săi a declarat următoarele: ”Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult.M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat Mario Fresh.

Etichete: