Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh, sătul de probleme. Artistul a declarat că nu mai rezistă să treacă prin momente dificile: „Îmi vine să plâng”

Mario Fresh, sătul de probleme. Artistul a declarat că nu mai rezistă să treacă prin momente dificile: „Îmi vine să plâng”

GALERIE FOTO (2) Mario Fresh, sătul de probleme.

Mario Fresh, sătul de probleme. Iubitul Alexiei Eram și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat un clip video în care explica că nu mai poate face față problemelor. Artistul a declarat că se întâmplă prea multe lucruri negative în România, iar acest lucru îl deprimă. Ce le-a spus Mario Fresh susținătorilor săi?

Mario Fresh, sătul de probleme. Artistul a declarat că nu mai rezistă să treacă prin momente dificile: „Îmi vine să plâng”

Mario Fresh, sătul de probleme. Iubitul Alexiei Eram este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar melodiile sale au ajuns în trending pe Youtube. Recent, Mario Fresh a postat un clip video pe rețelele de socializare în care dezvăluia problemele cu care se confruntă. Artistul a declarat că nu mai face față problemelor, iar uneori nici nu mai are poftă de mâncare. Mai mult, cântărețul a fost pe punctul de a izbucni în lacrimi. Mario Fresh este activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Acesta le-a spus internauților că după ce a deschis televizorul pentru a se bucura de liniștea din casă, a regretat imediat gestul făcut. Mario susține că programele de știri publică doar lucruri negative, iar acest lucru îl întristează.

Acesta a spus că se simte sufocat de veștile proaste, explicând că pe un canal se vorbește despre un nou virus, pe altul de accidente mortale, dar niciun program de televiziune nu mai publică informații pozitive despre România. Cântărețul le-a demonstrat internauților acest lucru, în timp ce muta de la un canal la altul, iar la un moment dat s-a oprit la o știre în care se vorbea despre cât de nocive sunt unele alimente. Aflându-se la masă, Mario a declarat că i-a pierit și pofta de mâncare, declarând că îi vine să plângă pentru România. „Un nou val de Covid, accidente, un praf grav rău de tot. Numai probleme, nenorociri și supărare. Vă rog, faceți ceva că îmi vine să plâng. Nu știu ce să cred, oare o să ne confruntăm toată viața cu asta, până la adânci bătrâneți, sau o să trăim liniștiți?”, a mărturisti Mario Fresh pe pagina sa de Instagram.

Mario Fresh, satul de probleme

Mario Fresh, despre problemele de sănătate

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh a vorbit despre starea sa de sănătate și despre ce face pentru a merge mai departe indiferent de situație. Invitat în emisiunea lui Teo Show, artistul a declarat că a fost sursă de inspirație în ceea ce privește noua melodie a verii pe care a lansat-o.“ Am făcut piesa după un atac de panică de jumătate de oră ,” a mărturisit Mario Fresh.

Acesta a recunoscut că a făcut un atac de panică fără a exista un motiv.“ Nu știu ce aveam. Era ziuă și m-am uitat pe geam și de la asta a plecat ,” a mai spus artistul. Mario a spus că nu are des atacuri de panică și că acestea se activează când este prea strest și suprasolicitat. „Nu fac foarte des, fac în momente critice când simt corpul foarte obosit și simt că sunt sleit de puteri și atunci îi dă și la creier, îți dai seama.Sunt foarte oboisit. De abia pot să am grijă de mine .”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: