Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh și Alexia Eram, despărțiți din nou? Fiica Andreei Esca și-a văzut iubitul sărutând cu foc o altă artistă

Mario Fresh și Alexia Eram, despărțiți din nou? Fiica Andreei Esca și-a văzut iubitul sărutând cu foc o altă artistă

GALERIE FOTO (4)

Complicate sunt căile dragostei, mai ales când vine vorba de cuplul Mario Fresh și Alexia Eram. Câteva postări pe internet lasă de înțeles că frumoasa poveste de iubire dintre cei doi s-a încheiat. În timp ce Alexia Eram își făcea poze pe la munte, avându-l pe aproape pe nimeni altul decât Lino, cel mai bun prieten al iubitului Mario Fresh, cel din urmă apărea pe Internet sărutând cu foc o artistă pe val! Însă cine l-a dat de gol pe Mario?

Am putea chiar să vorbim de un nou cuplu în showbiz, odată ce Mario Fresh a fost surprins sărutând cu foc o artistă pe val?! Este întrebarea pe care și-o pun acum fanii cuplului Alexia Eram & Mario Fresh. În mediul online s-a viralizat o imagine cu iubitul fiicei Andreei Esca, care apare sărutându-se cu foc cu altcineva decât cea despre care a declarat nu o singură dată că o iubește și cu care a spus că își dorește chiar și copii.

Mario Fresh, surprins sărutând cu foc o artistă pe val

Cea care l-a dat de gol pe Mario Fresh este chiar… cea sărutată de cel despre care se știa oficial că este într-o relație cu Alexia Eram. Mira a fost cea care a postat fotografia care a făcut ravagii pe Internet.

Artista a desenat și o inimioară pe fotografia în care se lasă sărutată de Mario Fresh cu foc!

Nici Mario Fresh, nici Alexia Eram nu au făcut nu a făcut nicio declarație cu privire la fotografia cu pricina.

Însă ce este interesant este că în timp ce apărea pe Internet poza cu Mario Fresh și Mira sărutându-se cu foc, Alexia Eram pare că ar fi fost la munte cu Lino Golden, bunul prieten al lui Mario Fresh. Lino a postat story uri în care apare și Alexia Eram și alți doi prieteni.

Fiica Andreei Esca a făcut și ea câteva postări de la munte, însă fără să fie vorba de ceva care să trădeze că s-ar fi despărțit de Mario Fresh.

Cât despre Mira, se știe că s-a despărțit de fostul ei iubit și că este o femeie singură, însă situația este una incertă atunci când vine vorba despre Mario Fresh și Alexia Eram.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit?

Iar lucrurile nu au fost tocmai roz în ultima perioadă pentru fostul protejat al lui Alex Velea și fiica Andreei Esca.
Alexia Eram chiar a mărturisit în urmă cu ceva timp că într-o relație există urcușuri și coborâșuri, însă ar fi trecut cu bine peste această perioadă.
„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele. Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, spunea Alexia Eram, într-o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: