Redactia.ro
Home » Monden » Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu o brunetă. Mai este sau nu împreună cu Alexia Eram

Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu o brunetă. Mai este sau nu împreună cu Alexia Eram

GALERIE FOTO (2) Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu o brunetă.

Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu o brunetă. Din primăvara acestui an, Mario Fresh și Alexia Eram nu se mai afișează împreună, deși formează un cuplu de aproape patru ani. Recent, artistul a fost surprins în compania unei brunete misterioase.

Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu o brunetă. Mai este sau nu împreună cu Alexia Eram

Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu o brunetă. Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, dar în ultima perioadă, cei doi nu s-au mai afișat împreună. Deși s-a zvonit că nu mai formează un cuplu, Alexia și Mario nu au confirmat sau infirmat acest lucru. Unii internauți au observat că aceștia nu mai postează poze împreună așa cum obișnuiau.

Mai mult, artistul a fost surprins alături de o brunetă focoasă. A apărut o filmare pe Tik Tok, în care Mario este alături de o domnișoară misterioasă, intr-un club, iar story-urile au fost făcute chiar de Lino Golden. Cei doi se îmbrățișează și nu se ascund vreo secundă de cameră. La scurt timp după apariția imaginilor, Mario a avut prima reacție. „Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”, sunt cuvintele distribuite de artist.

Mario Fresh, alaturi de o bruneta misterioasa

Mario Fresh și Alexia Eram dau de înțeles că nu mai formează un cuplu. Fiica Andreei Esca e preocupată de proiectele sale, iar Mario Fresh a semnat un nou contract cu o televiziune și a plecat din Capitală.

Mario Fresh, despre Alexia Eram

De-a lungul anilor au apărut împreună în cadrul mai multor emisiuni, vorbind deschis despre relația lor. Deși se completează unul pe celălalt, sunt și situații când se duc unul pe celălalt la disperare. Acesta spunea despre iubita sa că este obsedată de planuri în legătură cu mâncarea. „Ea își face mereu planuri în cap: „mergem acolo, mâncăm aia, facem aia, dormim trei ore, după ne trezim și mâncăm din nou” și dacă nu îi iese planul despre mâncarea respectivă și ajungem și nu este mâncarea pe care a visat-o, s-a stricat totul. Noroc că în vacanțe este puțin mai ok, se adaptează”, a povestit amuzat Mario Fresh.

Alexia și Mario au o poveste de dragoste interesantă. Fiica Andreei Esca a recunoscut că îl plăcea pe artist și voia neapărat să facă cunoștință cu el. În 2016 a mers la lansarea piesei ”Ziua mea” și a rugat-o pe Antonia ca să-i facă cunoștință cu el. „În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la «lansare» și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara”, a spus Alexia. A fost o perioadă lungă în care au vorbit prin mesaje după care au decis să se întâlnească. S-au îndrăgostit, iar de aproape patru ani trăiesc o poveste de dragoste frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: