Redactia.ro
Home » Sport » Mario Iorgulescu a fost pus sub urmărire penală! Procurorii au mers la spital!

Mario Iorgulescu a fost pus sub urmărire penală! Procurorii au mers la spital!

Mario Iorgulescu, Mario Iorgulescu accident, Italia

Mario Iorgulescu a fost pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă. Reamintim că tânărul a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Procurorii din Italia au mers la spital pentru a-i comunica decizia. În acest moment nu se știe cum va fi audiat fiul președintelui LPF. Procurorii au mai multe soluții. Fie așteaptă ca acesta să-și revină și apoi să vină în țară, fie ar putea fi audiat prin comisie rogatorie. Ultima soluție este ca procurorii români să se deplaseze în Italia, dacă starea lui Mario Iorgulescu permite să fie audiat. Oficial este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea autoturismului sub influența alcoolului și a drogurilor.

Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului

În noaptea de 8 septembrie, Mario Iorgulescu a provocat un grav accident pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. Aflat la volanul bolidului său de 300.000 de euro, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și a izbit o altă mașină. În urma impactului șoferul care se deplasa regulamentar, în vârstă de 24, a murit pe loc. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias. Medicii au intervenit de urgență, dar tânărul a intrat în comă. Apoi familia a decis ca acesta să fie transferat la un spital din Italia. Încă de atunci procurorii au anunțat că pe numele lui s-a întocmit un dosar penal. Iar astăzi, Mario Iorgulescu a fost pus sub urmărire penală. Pe 18 octombrie, Mario Iorgulescu a ieșit din comă și se pare că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. La mai bine de o lună după accident a fost deconectat de la aparate și a început recuperarea.

Mario Iorgulescu băuse și consumase droguri în seara accidentului

”Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Fiul președintelui LPF a fost depistat pozitiv și pentru cocaină.

Citește și: Cosmin Olăroiu are cea mai tare vilă din București! Uite cum arată imobilul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini