Redactia.ro
Home » Monden » Mario Iorgulescu, confesiune bizară la trei ani după ce a ucis un tânăr. Promisiunea pe care a făcut-o familei victimei

Mario Iorgulescu, confesiune bizară la trei ani după ce a ucis un tânăr. Promisiunea pe care a făcut-o familei victimei

Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a revenit în mediul online, la trei ani de la accidentul pe care l-a provocat și în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Mario Iorgulescu este cuprins de regrete și cere iertare familiei victimei, dar și divnității pentru fapta sa. În plus, tânărul a făcut dezvăluiri înfrijorătoare despre propria stare de sănătate.

Mario Iorgulescu a revenit în atenția publicului, la trei ani după ce a curmat viața unui tânăr

În data de 8 septembrie 2019, destinul lui Mario Iorgulescu s-a schimbat radical. Fiul lui Gino Iorgulescu a urcat la volan, deși consumase alcool și substanțe interzise și a provocat un accident rutier rezultat cu o persoană decedată. Un tânăr care avea tot viitorul în față a murit atunci din cauza teribilismului lui Mario. După incident, fiul președintelui LPF și-a dezactivat contul de Instagram și s-a făcut nevăzut, așteptându-și pedeapsa.

După atât de mult timp în care nu s-au cunosct detalii despre ce se mai întâmplă cu viața sa, iată că Mario Iorgulescu rupe tăcerea. Și-a reactivat contul de Instagram și a scris un mesaj scurt, dar foarte clar. „Doamne, Iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am făcut, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am spus. Dar cel mai important, iartă-mă pentru lucrurile pe care le-am gândit. Amin”. 

În plus, Mario Iorgulescu a făcut o promisiune emoționantă familiei tânărului pe care l-a ucis în noaptea de 8 septembrie.

„Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”,a declarat Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu este internat într-o clinică de psihiatrie

În prezent, Mario Iorgulescu se află în Italia, internat într-o clinică psihiatrică. Este supravegheat de medici și urmează un tratament clar pentru că i-a fost descoperită o leziune pe lobul frontal al creierului. Este cuprins de regrete, se simte singur și abandonat, iar tatăl său are tutela completă asupra sa, conform unei decizii a statului italian. Mario se teme să revină în România pentru că nu dorește să ajungă închis într-un spital de psihiatrie. În plus, nu consideră că merită pedeapsa cu închisoarea pentru fapta sa, deși este conștient că este una extrem de gravă. Mario Iorgulescu nu poate părăsi clinica decât cu acordul lui Gino Iorgulescu. Primește bani din partea membrilor familiei pentru a se descurca.

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”, a declarat Mario Iorgulescu, conform Fanatik. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: