Redactia.ro
Home » Monden » Mario Iorgulescu e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arăte după trei ani petrecuți în clinica de psihiatrie: «Viață bună»

Mario Iorgulescu e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arăte după trei ani petrecuți în clinica de psihiatrie: «Viață bună»

GALERIE FOTO (2) mario iorgulescu

Mario Iorgulescu are o viață lipsită de griji în Italia, deși a fost condamnat la jumătatea lunii februarie la 15 ani și 8 luni de închisoare în România, după ce a ucis un om într-un accident rutier, aflat fiind sub influența substanțelor interzise și a băuturilor alcoolice.

Mario Iorgulescu s-a schimbat radical de când se află în clinica din Italia

Mario Iorgulescu se află de aproape trei ani într-o clinică de psihiatrie din Italia, acolo unde este supravegheat în permanență de cadrele medicale. Conform propriilor spuse și a actelor medicale prezentate în instanță, Mario are o leziune a lobului frontal și urmează un tratament pentru acesta.

Are interzis la alcool și alte substanțe care i-ar putea dăuna sănătății. Stilul de viață ordonat și renunțarea la vicii și-au spus cuvântul, iar acum fiul lui Gino Iorgulescu este de nerecunoscut. S-a îngrășat considerabil și și-a schimbat look-ul, după cum poate fi observat și din imaginile pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram.

mario iorgulescu
Mario Iorgulescu s-a îngrășat considerabil 

Fiul lui Gino Iorgulescu a distribuit o fotografie căreia a adăugat mai multe tag-uri, precum: „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, Toatebune”.

În data de 8 septembrie 2019, destinul lui Mario Iorgulescu s-a schimbat radical. Fiul lui Gino Iorgulescu a urcat la volan, deși consumase alcool și substanțe interzise și a provocat un accident rutier rezultat cu o persoană decedată. Un tânăr care avea tot viitorul în față a murit atunci din cauza teribilismului lui Mario.

Mario Iorgulescu este cuprins de regrete

În prezent, Mario Iorgulescu se află în Italia, internat într-o clinică psihiatrică. Este supravegheat de medici și urmează un tratament clar pentru că i-a fost descoperită o leziune pe lobul frontal al creierului. Este cuprins de regrete, se simte singur și abandonat, iar tatăl său are tutela completă asupra sa, conform unei decizii a statului italian.

Mario se teme să revină în România pentru că nu dorește să ajungă închis într-un spital de psihiatrie. În plus, nu consideră că merită pedeapsa cu închisoarea pentru fapta sa, deși este conștient că este una extrem de gravă. Mario Iorgulescu nu poate părăsi clinica decât cu acordul lui Gino Iorgulescu. Primește bani din partea membrilor familiei pentru a se descurca.

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna”, declara Mario Iorgulescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: