Redactia.ro
Home » Monden » Mario Mutu s-a DEZLĂNŢUIT: motivul pentru care s-a certat cu medicii în noaptea în care a mers la camera de gardă. A spus tot

Mario Mutu s-a DEZLĂNŢUIT: motivul pentru care s-a certat cu medicii în noaptea în care a mers la camera de gardă. A spus tot

Mario Mutu, despre relația pe care o are cu părinții săi.

Mario Mutu, fiul de 20 ani al lui Adrian Mutu, din căsnicia cu Alexandra Dinu, spune propria versiune după ce a fost implicat într-un scandal monstru la Unitatea de Primiri Urgenţe a unui spital din Capitală.

Miercuri, Mario a ajuns de urgenţă la spital, după ce s-a accidentat la un dinte. Tânărul a mers la camera de gardă a Spitalului Sfântul Ioan din Capitală, unde a fost chemată şi Poliţia, pentru că tânărul acuza dureri dentare foarte mari şi dorea să fie primit cât mai repede la secţia Stomatologie, fără a sta la coadă.

A strigat că „nu stă la coadă cu proştii”

”Eu nu stau la coadă cu proștii”, a fost auzit strigând Mario Mutu. Cu greu a ajuns să fie luat în vizor de un cadru medical, când deja avea dureri greu de suportat.

Acum, Mario a povestit propria versiune legat de ce s-a întâmplat în acea noapte.

„Când am coborât din acel autoturism de fiţe, m-am lovit de portiera, căci i se deschideau uşile în sus. Şi n-am ştiut, n-am fost atent şi m-am lovit la un dinte. Aşa am ajuns la spital, unde a fost o nebunie.

Mă durea dintele şi s-a făcut o adevărată furtună într-un pahar cu apă. Mi se pare exagerat ce s-a întâmplat, iar după ce am ajuns acasă şi am apucat să dorm un pic m-au trezit că m-au sunat o reporteriţă, şi până m-am dezmeticit şi mi-am dat seama cu cine vorbesc, am închis.

Vă spun că erau mulţi pacienţi care aşteptau şi care poate aveau probleme mai mari ca mine, eu aveam un dinte, poate unii aveau lucruri mai grave. Toţi pacienţii erau ignoraţi şi m-au băgat mai greu în seamă.

Dar vezi, lucrurile astea nu se spun, se spun doar prostiile. Poliţiştii mi-au dat dreptate”, a menționat fiul lui Adrian Mutu, conform Click.

Adi Mutu şi Alexandra au divorţat când Mario avea 1 an

Mario Mutu s-a în 2002, când părinţii săi, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu (41 de ani), încă mai formau un cuplu. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase şi mediatizate perechi din showbiz-ul autohton la acea vreme.

Acum, tânărul e necăjit că toată lumea s-a repezit să judece aspru atitudinea pe care a avut-o el în urma incidentului de la spital, deoarece se consideră nedreptăţit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: