Redactia.ro
Home » Monden » Mario Mutu și-a prezentat iubita mamei lui. Cum a reacționat Alexandra Dinu când a văzut-o întâia oară pe tânără

Mario Mutu și-a prezentat iubita mamei lui. Cum a reacționat Alexandra Dinu când a văzut-o întâia oară pe tânără

Mario Mutu și-a prezentat iubita mamei lui. Cum a reacționat Alexandra Dinu când a văzut-o întâia oară pe tânără

Mario Mutu, fiul din căsnicia lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu, a prezentat-o pe Mara, iubita lui, mamei lui. Iată cum a reacționat Alexandra Dinu când a văzut-o întâia oară pe tânără și dacă acestea s-au înțeles sau nu.

Mario Mutu și-a prezentat iubita mamei lui. Cum a reacționat Alexandra Dinu când a văzut-o întâia oară pe tânără

Mario Mutu are o relație de doar câteva luni cu Mara, o tânără în vârstă de 19 ani, pasionată de muzică și recunoscută pentru colaborari alături de Costi Ioniță.

„Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață, mai focoasă. Am zis: Hai să văd și eu ce e de ea. O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, conform Fanatik.

„Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani”, a adăugat Mara, partenera lui Mario Mutu.

Deși sunt la început de drum, cei doi s-au mutat deja împreună.

„Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale”, a mai spus tânăra.

Iar acum, trăiesc senzații extreme. Cuplul a sărit cu parașuta de la 5.000 de metri, conform sursei menționate mai sus. Mai mult decât atât, au avut deja o primă întâlnire cu mama lui Mario Mutu, celebra actriță Alexandra Dinu.

„Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus”, a declarat Mario Mutu, conform Fanatik.

„Fiind prima oară când ne-am cunoscut, m-a întrebat: Cum sunteți? Ce faceți? Ce vreți să realizați împreună? El s-a ridicat de la masă la un moment dat pentru că am început noi să vorbim prea mult”, a declarat iubita lui Mario Mutu.

Și Mario Mutu i-a cunoscut familia Marei.

„Din prima zi când am mers la ei, m-am simțit ca acasă, energetic vorbind. Nu cunoști un om într-o zi, poate nici în cinci ani. Dar energetic este cum mi-am dorit să fie din ambele părți”, a spus Mario Mutu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: