Redactia.ro
Home » Monden » Marius a scos artileria grea! Dezvăluiri incendiare despre relația cu ispita Oana. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Bianca

Marius a scos artileria grea! Dezvăluiri incendiare despre relația cu ispita Oana. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Bianca

Marius Moise, cel care a primit porecla de „Făt-Frumos” la Insula Iubirii, a detonat bomba pe TikTok. Fostul concurent de la Antena 1 nu s-a mai abținut și a făcut o serie de declarații neașteptate despre Oana și Bianca. În același timp, bărbatul a mărturisit faptul că a avut parte de un incident neplăcut cu o zi înainte de Revelion.

Nu mai este niciun secret faptul că între Marius Moise, ispita Oana și Bianca Giurca a existat un mare conflict. În timp ce Marius și-a dat frâu liber sentimentelor de moment și a făcut tot posibilul pentru a-i face pe plac blondinei atâta timp cât au fost pe insulă, Bianca își găsea alinarea în brațele lui Alin.

Marius Moise dă de pereți cu Oana Monea

Recent, pe pagina sa de Instagram, Oana Monea a simțit nevoia de a le reaminti celor care o urmăresc de faptul că ea pur și simplu a jucat un joc în timpul filmărilor, în speranța că o va ajuta pe Bianca să vadă ce bărbat are alături de ea. din acest motiv a apelat la cele mai bune metode pentru a-l face pe Marius să cadă în ispită.

La auzul acestor declarații, Marius Moise nu s-a mai abținut și a spus adevărul despre intențiile Oanei. Fostul concurent susține faptul că ispita nu a făcut decât să își bată joc de cea care pe atunci îi era iubită, motiv pentru care a mințit-o încă de la primul bonfire.

„A durut-o pe Oana de Bianca, nu mai putea. A fost la primul bonfire în a patra, a cincea zi și spunea: ‘Doamne, eu cu Marius avem o legătură extraordinară’ și eu eram în casă, dansam cu Denisia și Adriana și nici nu am știut că Oana nu a fost. Dacă aș fi avut vreo chestie cu Oana, m-aș fi întrebat, eu nu am întrebat pe nimeni, nu aveam nimic cu ea. Ea s-a dus să o facă pe Bianca varză și apoi a zis: ‘Da eu pentru Bianca am făcut’. Bă, lasă-mă, de-aia nu mai puteai tu de Bianca”, a declarat Marius.

Casa lui Marius a fost spartă

După ce s-a întors în România, Marius a avut parte de o surpriză neplăcută. Cu o zi înainte de Revelion, a luat decizia de a merge cu Bianca, Bogdan și Claudia până la Ploiești, iar când s-au întors, hoții îi călcaseră deja proprietatea. Tot pe TikTok bărbatul a anunțat că i s-au furat ceasuri care aveau o valoare destul de mare, dar este recunoscător că vinovații nu i-au produs daune mai mari.

„Mi-au spart casa. Pe 30 decembrie am fost cu Bogdan, Claudia și Bianca până la Ploiești și cred că înainte să plec au auzit alții că plec și până m-am întors, la unsprezece jumătate –  doisprezece,  ne-au spart casa. Am pus niște filmulețe de atunci pe Instagram. Au furat niște ceasuri, nu mare lucru. Sunt recunoscător că încă nu mi-au spart pe aici, adică nu au intrat să fac jaf. Ar fi putut să spargă televizare, eu știu, blaturi de pe aici sau pe la băi. Doar au căutat banii și cam atât”, a mai explicat bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: