Redactia.ro
Home » Sport » Marius Baciu a fost săltat de mascați! De ce a fost acuzat antrenorul!

Marius Baciu a fost săltat de mascați! De ce a fost acuzat antrenorul!

Marius Baciu a fost săltat de mascați

Marius Baciu a fost săltat de mascați. Antrenorul a trecut printr-o situație incredibilă. A fost luat direct de la vestiare și dus la audieri.

Totul s-a petrecut la stadion la meciul dintre Turris Turnu Măgurele și Sportul Snagov. După finalul meciului antrenorul s-a trezit cu mascații la vestiare. Fără să stea pe gânduri aceștia l-au săltat direct și l-au dus la audieri.

„M-au luat pe sus, puteam să cad jos şi să mor!”, a declarat Baciu.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au informat că pe numele său a fost depusă o plângere. Tatăl unui jucător l-a acuzat că cere bani pentru favoritisme.

„Am fost într-o situaţie jenantă, chiar nu credeam că pot fi învinuit pentru un asemenea lucru. Pe scurt, tatăl unui copil m-a acuzat că aş fi luat bani că nu l-am băgat pe fiul lui la Daco-Getica. Pur şi simplu am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile! Eu sunt împotriva Mafiei pariurilor. E doar reclamaţia unui părinte, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Sunt şi eu părinte, am investit într-o şcoală de fotbal, nu mi-am favorizat nici propriul copil. E ceva strigător la cer!”, a declarat tehnicianul.

Marius Baciu s-a speriat când s-a trezit cu mascații

Antrenorul de 44 de ani a spus că s-a speriat foarte tare când a fost luat de la stadion. Mai ales că aceștia nici nu i-au spus despre ce este vorba.

„Nici cei de la Parchet nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect. Eram încordat după meci, nici nu mă puteam bucura, să revii de la 0-2, era o perioadă fără victorii… Am stat cu medicamentele în buzunar. Au venit şi m-au luat pe nepusă masă”, a mai dezvăluit Marius Baciu.

Citește și: Ionuț Radu a fost pedepsit de Contra? De ce nu a fost convocat portarul

Loading...