Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Radu a fost pedepsit de Contra? De ce nu a fost convocat portarul

Ionuț Radu a fost pedepsit de Contra? De ce nu a fost convocat portarul

Ionuț Radu a fost pedepsit de Contra

Ionuț Radu a fost pedepsit de Contra. Tânărul portar al lui Genoa nu a fost convocat pentru ultimele două meciuri din Campania de calificare la EURO 2020.

Cosmin Contra a decis să nu se mai bazeze pe Ionuț Radu și l-a convoocat în schimb pe Silviu Lung Jr. Se pare că astfel ar fi dorit să-i dea o lecție lui Radu. Acesta a fost nemulțumit pentru că nu a fost lăsat să joace în meciul cu Malta și nici în cel cu insulele Feroe. Fotbalistul ar fi comentat în mai multe rânduri deciziile lui Cosmin Contra. Selecționerul s-ar fi înfuriat după ce a aflat. Astfel, goalkeeper-ul va lipsi din meciurile cu Spania și Suedia. La România U21, Radu a fost mereu unul dintre lideri.

Ce se întâmplă cu Ionuț Radu

Portaru este foarte aprciat la Genoa, chiar dacă a încasat 26 de goluri în primele 12 etape din Serie A. Italienii de la Calciomercato susțin că în vară Inter vrea să activeze clauza de 12 milioane de euro. Astfel îl vor aduce înapoi la echipă. Deocamdată nu se știe ce intenții au italienii, dacă își doresc să-l păstreze pe Ionuț Radu, sau vor să-l împrumute unei alte echipe.

“Eu cred că n-a avut atât de multe evoluţii reuşite în ultima vreme şi cred că asta l-a influenţat pe Cosmin. Plus evoluţia foarte bună a lui Lung, care a făcut un meci uluitor cu Fenerbahce, parcă, probabil că l-a făcut să-l convoace. Probabil că la următoarea convocare, dacă Ionuţ Radu va apăra la fel cum a făcut-o cu Napoli. Va fi în lotul echipei României”, a spus Mihai Stoichiţă.

Citește și: Daniel Pancu și Florin Manea sunt la cuțite! De la ce a pornit totul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: