Redactia.ro
Home » Sport » Daniel Pancu și Florin Manea sunt la cuțite! De la ce a pornit totul!

Daniel Pancu și Florin Manea sunt la cuțite! De la ce a pornit totul!

Daniel Pancu și Florin Manea sunt la cuțite

Daniel Pancu și Florin Manea sunt la cuțite! Potrivit Gazetei Sporturilor cei doi au ajuns să se înjure și chiar să se lovească.

Totul a pornit de la nemulțumirea lui Daniel Pancu care nu îi mai dorește la echipă pe jucătorii străini aduși de managerul sportiv al giuleștenilor. Antrenorul consideră că aceștia nu sunt potriviți pentru echipă și de aceea în ultima perioadă rezultatele sunt din ce în ce mai proaste. Astfel, Pancu i-a cerut președintelui Ovidiu Burcă să-i dea afară. Când a auzit ce se întâmplă, Florin Manea ar fi luat foc și a țipat într-o ședință.

Daniel Pancu și Florin Manea s-ar fi bătut

Impresarul ar fi povestit un episod incredibil. Aflați la restaurant, Pancu ar fi băut câteva pahare în plus și l-ar fi înjurat foarte urât pe Manea.

„Tata e în pământ și tu mă înjuri de morți? Ieși afară acum!”, ar fi spus impresarul.

Afară, se pare că s-au luat și la bătaie. Mai târziu când antrenorul s-ar fi trezit a mers să-și ceară scuze. Șefii galeriei au încercat să medieze conflictual. Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, și „Gigi Corsicanu”, au mers și au vorbit cu cei doi. Suporterii le-ar fi transmis că ar fi momentul să se concentreze pe echipă și pe promovare. În acest moment Rapid este pe locul 7. Este la 3 puncte de locul trei, poziție care duce la barajul de promovare. Daniel Pancu mai are contract cu giuleștenii încă doi ani și jumătate.

Citește și: Florin Andone, mesaj tulburător după ce s-a accidentat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: