Redactia.ro
Home » Sport » Florin Andone, mesaj tulburător după ce s-a accidentat!

Florin Andone, mesaj tulburător după ce s-a accidentat!

Florin Andone, mesaj tulburător

Florin Andone, mesaj tulburător după ce s-a accidentat și nu a putut să mai ajungă la echipa națională. Atacantul lui Galatasaray este nevoit să stea departe de teren aproximat în 3 luni de zile.

Florin Andone s-a accidentat în minutul 9 al meciului Gaziantep – Galatasaray. După ce a fost lovit de Junior Moraes, românul s-a așezat pe teren și a cerut să fie schimbat. Din cauza accidentării, atacantul nu va putea juca în meciurile decisive pe care naționala României le va disputa că Suedia și Spania. Astăzi, fotbalistul a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant.

„Bună, fani ai lui Galatasaray! Îmi pare foarte rău pentru situația în care mă aflu în acest moment. Am fost concentrat să dau totul pe teren pentru această echipă minunată, dar astfel de lucruri se întamplă uneori în fotbal și nu le poți controla. Voi da totul pentru a mă recupera și să fiu în formă cât mai repede posibil. Nu mi-am terminat treaba aici, lucrurile bune abia de acum încolo vor veni!”, a scris Florin Andone.

Românul va lipsi aproximativ 3 luni de pe teren

Internaționalul roman a aflat că va lipsi 2 luni și jumătate după ce a făcut un RMN și a primit diacnosticul. Leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept. Florin Andone fusese convocat de selecționerul Cosmin Contra pentru ultimele două meciuri din grupa F, de calificare, pentru EURO 2020. Din păcate însă, fotbalistul nu va putea ajunge la lot.

Citește și: Mircea Lucescu, alături de Guardiola, Mourinho și Klopp

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: