Redactia.ro
Home » Monden » Marius Crăciun și Diana Belbiță, împreună? Cum s-au dat singuri de gol

Marius Crăciun și Diana Belbiță, împreună? Cum s-au dat singuri de gol

GALERIE FOTO (2)

Marius Crăciun și Diana Belbiță sunt împreună? “Faimoasa” și ex-Războinicul ajuns la un pas de finala Survivor 2021 s-au afișat pe rețelele de socializare, iar Internetul pur și simplu a luat foc! Nu este prima dată când se zvonește că cei doi cunoscuți sportivi ar avea o relație, mulți fani încă îi văd extrem de potriviți unul pentru celălalt.

Apropierea dintre Marius Crăciun și Diana Belbiță a fost evidentă de când cei doi s-au cunoscut în show-ul de la Pro Tv ”Ferma”, unde ambii s-au cunoscut. Chimia dintre ei a fost vizibilă pentru toată lume, de la ceilalți concurenți și până la fani. Și deși toți se așteptau să îi vadă împreună, iată că, până acum, nu au format un cuplu oficial. Și asta în ciuda faptului că au existat câteva scene fierbinți petrecute între cei doi.

Însă chiar și așa, cei doi nu s-au afișat niciodată ca și cuplu, deși au mai păstrat legătura după emisiunea care i-a adus împreună în fața telespectatorilor.

Marius Crăciun și Diana Belbiță, împreună? Cum s-au dat singuri de gol

Cu toate că fanii au sperat că o să-I vadă cândva îmnpreună, iată că Marius Crăciun și Diana Belbiță au negat în mod oficial că au o relație.

Totuși, fani nu pot ignora cât de apropiați sunt Marius Crăciun și Diana Belbița. În aceste weekend cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant din Capitală. Marius și Diana nu au ieșit în oraș singuri, ci împreună cu mama sportivei și o altă doamnă, ceea ce ar putea da și mai mult de bănuit despre o posibilă relație între cei doi, dat fiind apropierea dintre familiile celor doi ex concurenți de la Ferma.

Din ipostaza postată pe rețelele de socializare, se pare că cei doi se simt foarte bine unul cu celălalt, așa că ne așteptăm oricând la o posibilă veste despre relația dintre ei.

Ce spune Marius Crăciun despre relația cu Diana Belbița

După competiția de la Pro Tv, amândoi declarau că tot ce îi leagă este doar o prietenie strânsă.

”Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o.  Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că… să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil”, declara Marius Crăciun, la aceea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: