Redactia.ro
Home » Monden »  Marius, iubitul Biancăi, de la Insula Iubirii s-a trezit cu o ispită în pat. Cum a reacționat concurentul: „A intrat la mine în cameră”

 Marius, iubitul Biancăi, de la Insula Iubirii s-a trezit cu o ispită în pat. Cum a reacționat concurentul: „A intrat la mine în cameră”

Marius, iubitul Biancăi, de la Insula Iubirii s-a trezit cu o ispită în pat. Cum a reacționat concurentul! Iată detaliile!

Marius, iubitul Biancăi, de la Insula Iubirii s-a trezit cu o ispită în pat

În ediția din acest an a emisiunii „Insula Iubirii” difuzată pe Antena 1, tensiunea și drama se adâncesc odată cu intrarea unor ispite surprinzătoare în viața cuplurilor concurente. Printre cei vizați de provocări neașteptate se află și Marius Moise, cunoscut ca iubitul Biancăi, care a trăit o experiență destul de neplăcută în această săptămână.

În cadrul emisiunii, ispita Livia a avut ocazia să se întâlnească în mod oficial cu Marius, într-un date, iar acest lucru a trezit curiozitatea tuturor privitorilor. Totuși, surpriza a venit abia după întoarcerea lor în vilă, când Livia a decis să meargă mai departe și să se invite în camera lui Marius, urmărind, probabil, să îi testeze rezistența la tentație.

Cum a reacționat concurentul

Într-o seară aparent obișnuită, Marius s-a trezit cu Livia în patul său, acțiune care i-a luat pe mulți prin surprindere și a creat un moment tensionat în cadrul emisiunii. Cu pilota trasă peste ea și intenția de a-l cuceri, Livia a arătat că nu se teme să intre în jocul competiției și să forțeze limitele relațiilor deja existente.

Cu toate acestea, Marius nu a fost deloc impresionat de „musafira” nepoftită și a reacționat imediat! El i-a transmis cu sinceritate că imaginile respective ar putea fi interpretate greșit de Bianca și că ar putea crea conflicte în cuplul lor.

Pe de altă parte, se pare că Marius Moise are o altă persoană care îl atrage mai mult în acest moment, și anume Oana Monea, un alt concurent din show.

„Nu cred că e okay. A intrat la mine în cameră, s-a pus în pat, eu m-am ridicat, m-am speriat, din nou, de niște imagini care nu ar fi ceea ce trebuie. Pot apărea niște imagini cu ea și cu mine în pat și să o deranjeze foarte tare pe Bianca. Imaginile astea nu au fost de comun acord. Eu nu eram de acord ca ea să fie acolo.”, a declarat Marius Moise, la Insula Iubirii.

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: