Redactia.ro
Home » Știri » Marius Lăcătuș, probleme cu legea! Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut. Marele fotbalist a rămas pe loc fără permis

Marius Lăcătuș, probleme cu legea! Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut. Marele fotbalist a rămas pe loc fără permis

Marius Lăcătuș, probleme cu legea! Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut. Marele fotbalist a rămas pe loc fără permis
Marius Lăcătuș, probleme cu legea! Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut. Marele fotbalist a rămas pe loc fără permis. Iată detaliile!

Poliția l-a oprit imediat când a văzut ce a făcut

După Dănuț Lupu, un alt mare fotbalist are probleme cu legea. Este vorba despre Marius Lăcătuș, care recent a fost amendat și i s-a suspendat permisul de conducere.

Autoritățile de la Poliția Rutieră l-au surprins pe fostul campion al Cupei Campionilor Europeni în zona Gării de Nord, unde nu a acordat prioritate pietonilor.

Marius Lăcătuș a rămas fără permis

Marius Lăcătuș, fostul fotbalist de legendă al Stelei și fost membru al echipei naționale a României, a fost oprit de Poliția Rutieră în zona Gării de Nord, un loc binecunoscut pentru controale riguroase. Agenții l-au sancționat pentru nerespectarea priorității pietonilor, oprindu-l și aplicându-i măsuri punitive.

Ca urmare a acestui incident, Marius Lăcătuș a fost lipsit de permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, iar în plus, a primit o amendă contravențională în cuantum de 870 de lei, potrivit prosport.ro.

Într-un episod anterior din 2019, fiica lui Marius Lăcătuș, Alexandra, s-a confruntat și ea cu probleme legate de Poliția Rutieră. Ea a fost oprită de agenți și i-au fost retrase plăcuțele de înmatriculare după ce s-a descoperit că mașina ei nu avea certificatul de inspecție tehnică valabil. Tânăra a fost oprită pe o stradă cu acces restricționat, iar Marius Lăcătuș a intervenit pentru a rezolva situația. El a solicitat o platformă pentru transportul mașinii și a asigurat înmatricularea corespunzătoare, astfel încât fiica sa să poată circula legal pe drumurile publice.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: