Redactia.ro
Home » Monden » Marius Moise și Bianca Giurca s-au despărțit după întoarcerea în România? Indiciile care îi dau de gol

Marius Moise și Bianca Giurca s-au despărțit după întoarcerea în România? Indiciile care îi dau de gol

GALERIE FOTO (3) bianca giurca si marius manole

Emisiunea Insula Iubirii se apropie de final, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle deznodământul. Care sunt cuplurile care revin împreună în România și cine sunt îndrăgostiții care vor pune capăt poveștii lor de dragoste în Thailanda. Iată un detaliu care a atras atenția fanilor! Ce se întâmplă cu Marius Moise și Bianca Giurca, la aproape șase luni de la terminarea filmărilor!

Marius Moise și Bianca Giurca s-au despărțit după întoarcerea în România? Indiciile care îi dau de gol

Marius Moise și Bianca Giurca sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din Thailanda. Fermierul a fost infidel în trecut, iar Bianca i-a trecut cu vederea escapadele, susținând că Marius are foarte multe calități, așadar faptul că îi fug ochii în stânga și dreapta după orice domnișoară atrăgătoare poate fi trecut cu vederea. În timpul emisiunii, Marius s-a apropiat periculos de ispita Oana Monea, cei doi ajungând să se sărute. Deși, Marius nu s-a comportat exemplar, tot el a fost cel care decis să pună capăt relației cu Bianca, în timpul show-ului, deranjat peste măsură de apropierea pe care ea a manifestat-o față de Alin.

bianca
Marius nu mai urmărește contul de Instagram al Biancăi

Episodul final al emisiunii va fi difuzat curând, iar telespectatorii vor vedea cum au decis să revină în România cei doi. Se specula faptul că Marius și Bianca s-au împăcat după terminarea show-ului, însă cele mai recente modificări de pe paginile lor de Instagram par să sugereze că între cei doi nu sunt tocmai sentimente pozitive.

Marius Moise nu mai urmărește pagina de Instagram a iubitei sale, deși Bianca continuă să-l aibă în listă. O altă modificare interesantă care lasă loc interpretării este faptul că Bianca Giurca și ispita Alina se urmăresc reciproc pe Instagram, lucru pe care nu-l făceau până acum câteva zile. De aici până la nașterea a tot felul de speculații nu este decât un pas, iar fanii sunt de părere că Bianca și Marius Moise nu mai formează un cuplu.

bianca insula iubirii
Se pare că Bianca nu mai locuiește în casa lui Marius Moise

Mai mult decât atât, judecând după unul dintre cele mai recente stort-uri ale Biancăi, putem observa că aceasta nu mai locuiește în casa lui Marius, ci într-un apartament. Ea s-a mândrit pe Instagram cu faptul că o bună prietenă îi calcă pragul pentru a sta de vorbă și a se distra.

Ce spuneau cei doi despre relația lor la începutul emisiunii

Între Marius Moise și Bianca Giurca este o diferență de vârstă de 10 ani, iar fermierul recunoaște că întotdeauna a fost atras și de alte femei chiar dacă se afla într-o relație. Și nu, nu s-a mulțumit doar cu admiratul de la distanță și nu a ezitat să fie infidel, spre nemulțumirea femeilor care i-au fost alături.

Deși Bianca este conștientă de derapajele lui Marius și de slăbiciunea sa pentru domnișoarele cu forme, declara că este dispusă să i le ierte pentru că Marius este un bărbat alături de care dorește să-și întemeieze o familie într-o bună zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: