Redactia.ro
Home » Sport » Marius Şumudică, remiză cu liderul în Turcia! Gaziantep e pe locul 9!

Marius Şumudică, remiză cu liderul în Turcia! Gaziantep e pe locul 9!

Marius Şumudică, remiză cu liderul

Marius Şumudică, remiză cu liderul Alanyaspor 1-1, în campionatul Turciei! Echipa condusă de antrenorul român, Gaziantep a egalat în prelungirile meciului.

Alin Toșca și Junior Morais au fost titulari în meciul cu Alanyaspor. Echipa lui Marius Șumudică a fost condusă de la început, încă din minutul 33, când a înscris Papiss Cisse. Elevii lui Șumudică au tras tare, iar Jean-Armel Kana-Biyik a reușit să restabilească egalitatea în minutul 90+1 cu o lovitură de cap, din centrarea lui Patrick Twumasi. Astfel, Gaziantep a reușit să oprească liderul din Superliga Turciei. În următorul meci, echipa lui Marius Şumudică o va întâlni pe Ankaragucu, locul 14.

Șumudică a dus echipa pe locul 9

În urma acestui rezultat de egalitate, Gaziantep rămâne pe locul 9 în Turcia, cu 12 puncte. Alanyaspor este pe prima poziție a clasamentului cu 18 puncte, devansându-le pe Trabzon şi Sivasspor.
”Vreau să le mulțumesc elevilor mei și fanilor. Astăzi, cu toată modestia, nu s-a văzut care este echipa de pe primul loc. Am avut momente în care am pus presiune pe ei, am dominat. Lumea trebuie să știe că nu am avut cinci juctori din primul 11. Dacă azi aveam toată echipa, ar fi fost o victorie ușoară”, a spus tehnicianul român după meci.

Citește și: Alexandru Bourceanu vrea să revină în fotbal! Cu ce echipă semnează

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: