Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică, scandal cu un jurnalist! Șumudică: „Te dau în judecată”

Marius Șumudică, scandal cu un jurnalist! Șumudică: „Te dau în judecată”

Marius Șumudică, scandal monstru

Marius Șumudică s-a enervat cumplit. Antrenorul s-a certat cu un jurnalist la conferinţa de presă după meciul cu Fenerbahce. Ziaristul l-a acuzat că ar lua comisioane la transferuri.

Antrenorul român s-a supărat după meciul cu Fenerbahce. După ce că echipa sa, Gaziantep a pierdut 0-2, în etapa a 18-a din campionatul Turciei, Șumudică s-a luat la ceartă şi cu un jurnalist. Acesta l-a acuzat că primeşte comisioane din transferurile jucătorilor.

„Am muncit 15 ani ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Și nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei. Pe acest jurnalist, din fața mea, îl voi da în judecată. Voi angaja doi avocați, voi face proces la tribunal pentru că a scris că Marius Șumudică are o firmă în România prin care transferă fotbaliști români. El va trebui să demonstreze dacă eu am firmă, dacă eu iau comisioane. Voi lua cei mai buni avocați din Europa pentru a câștiga acest proces. Prietene, vei plăti! „, a tunat Șumudică la conferința de presă.

Românul a spus că banii pe care îi va primi ca despăgubire la proces îi va dona la un orfelinat.

De unde a pornit scandalul

În ultimele zile, Alex Chipciu a fost în atenţia presei din Turcia. Marius Șumudică a făcut toate eforturile pentru a-l aduce la Gaziantep. Deşi se credea că transferul este ca şi făcut, Chipciu s-a răzgândit. Nu a dorit să mai meargă în Turcia şi a decis să revină în Liga I, la CFR Cluj. Gaziantep ar fi fost dispusă să-i plătească un salariu mai mare decât primeşte în acest moment.

Citeşte şi: Silviu Lung jr. ajunge la Beșiktaș! Turcii vor să scape de Karius

Loading...