Redactia.ro
Home » Sport » Silviu Lung jr. ajunge la Beșiktaș! Turcii vor să scape de Karius

Silviu Lung jr. ajunge la Beșiktaș! Turcii vor să scape de Karius

Silviu Lung jr. ajunge la Beșiktaș

Silviu Lung jr. ajunge la Beșiktaș. Turcii au decis să facă economie și să scape de Lloris Karius, chiar dacă împrumutul de la Liverpool ar expira la vară.

Silviu Lung junior ar putea obține cel mai bun contract din carieră. Turcii de la Hurriyet scriu că cei de la Beșiktaș îl monitorizează de ceva vreme pe român. Acesta mai are contract cu Kayserispor până în iunie 2020. A ajuns în Turcia în iulie 2017, de la Astra, pentru 350.000 de euro. În ultima perioadă, Lung a mai fost monitorizat de Sevilla și Club Brugge. În acest moment portarul este accidentat, după ce s-a lovit la degetul mic de la mâna dreaptă. În acest moment Lung este cotat la 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt. În acest moment, Beșiktaș e pe locul 6 în Superlig, la 7 puncte de liderul surprinzător Sivasspor. Este una dintre cele mai titrate echipe din Turcia. A luat 15 titluri de campioană, 9 Cupe ale Turciei și 8 Supercupe ale Turciei. A mai jucat un sfert de finală în Champions League și două sferturi Europa League.

De ce vor să scape turcii de Lloris Karius

Șefii lui Beșiktaș au susținut că s-au săturat de gafele portarului. Motivul principal este însă salariul pe care îl primește Karius. Împrumutul expiră în această vară, iar turcii nu doresc să-l transfere definitiv, pentru că ar trebui să dea 8 milioane de euro. În aceste momente când clubul trece prin momente mai dificile cele 8 milioane ar fi un efort mult prea mare.

Citește și: Mercedes îi face o ofertă uriaşă lui Hamilton! Pilotul este dorit şi de Ferrari

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: