Redactia.ro
Home » Sport » Mercedes îi face o ofertă uriaşă lui Hamilton! Pilotul este dorit şi de Ferrari

Mercedes îi face o ofertă uriaşă lui Hamilton! Pilotul este dorit şi de Ferrari

Mercedes îi face o ofertă uriaşă lui Hamilton

Mercedes îi face o ofertă uriaşă lui Hamilton. Îi propune unul dintre cele mai bune contracte din istoria Formulei 1, pentru a nu pleca la concurenţă.

Scuderia Ferrari şi-a arătat deja intereseul pentru campionul mondial, Lewis Hamilton. Aşa că nemţii încearcă să-şi ia toate măsurile de siguranţă. „Mercedes îi face o ofertă uriaşă lui Hamilton”, au titrat ziarele din Italia. Britanicului i s-a oferit o prelungire cu doi ani a contractului scadent la finalul acestui an, cu un salariu anual de 45 de milioane de euro. Singurul pilot care a avut un asemenea salariu a fost Michael Schumacher. În 2006, Ferrari i-a făcut aceeaşi ofertă celui mai titrat pilot din Formula 1. Acum , rămâne de văzut dacă Lewis Hamilton acceptă să-şi prelungească înşelegerea sau va semna cu altă echipă.

Britanicul are şase titluri mondiale

Lewis Hamilton a câştigat până acum şase titluri mondiale. Britanicul este la Mercedes din 2013 şi a declarat în urmă cu aproape o lună că nu vrea să părăsească echipa. Cinci dintre titlurile sale sunt luate cu Mercedes şi unul cu McLaren.

„Nu mă văd mergând în altă parte. Iubesc să fiu la Mercedes, să fiu parte la istoria acestui brand”, a declarat pilotul în vârstă de 35 de ani.

„Lewis este, cu siguranţă, un pilot remarcabil. Nu putem fi decât fericiţi ştiind că este disponibil din 2021. Vom discuta sezonul viitor”, a spus resemnat şeful lui Ferrari, Mattia Binotto.

Citeşte şi: Harlem Gnohere rămâne la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: