Redactia.ro
Home » Sport » Marius Șumudică știe care este problema la FCSB! ”Relațiile nu sunt bune”

Marius Șumudică știe care este problema la FCSB! ”Relațiile nu sunt bune”

Marius Șumudică știe care este problema la FCSB

Marius Șumudică știe care este problema la FCSB. Antrenorul lui Gaziantep Gazișehir a vorbit la Digi Sport despre situația prin care trece FCSB.

Marius Șumudică crede că cea mai importantă problemă este comunicarea. Nici schimbările prea dese de antrenori nu pot duce la nimic bun.

„E o situație delicată acolo. Probabil că schimbările dese de antrenori duc la această degringoladă. Chiar dacă spune toată lumea ca Gigi face tot, antrenamentele nu le face el. Nu sunt relații bune în staff. Probabil undeva există o fisură. Când fiecare antrenor vine cu altă metodă și gândire este greu pentru jucători”, a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Tehnicianul crede nu există o colaborare perfectă, iar atmosfera este apăsătoare. Marius Șumudică ar putea avea informații foarte bune din interior fiind cunoscut faptul că, Bogdan Andone, fostul antrenor al lui FCSB îi este cumnat.

Marius Șumudică a fost dorit de Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit în urmă cu câteva zile faptu că, Gigi Becali și l-ar fi dorit pe Șumudică antrenor. Patronul FCSB-ului l-ar fi luat chiar dacă este cunoscut faptul că tehnicianul a fost mereu antistelist. Deși în trecut MM Stoica și Șumudică au avut mai multe divergențe, fostul manager al celor de la FCSB ar fi trecut peste orice pentru binele echipei.

„Am sperat să vină Şumudică. Vorbeşti mult cu un om şi realizezi că ai aceleaşi valori cu acea persoană, există o chimie!,” a spus Mihai Stoica.

FCSB a avut un star de sezon extrem de slab. A fost pe ultimul loc în Liga I, și a ratat calificarea în grupele Europa League.

Citește și: Bianca Andreescu, în semifinale la US Open! O va întâlni pe Bencic!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: