Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu, în semifinale la US Open! O va întâlni pe Bencic!

Bianca Andreescu, în semifinale la US Open! O va întâlni pe Bencic!

Bianca Andreescu, în semifinale la US Open

Bianca Andreescu, în semifinale la US Open. Jucătoarea de origine română s-a impus în sferturi în faţa belgiencei Elise Mertens. Andreescu este neînvinsă din luna martie.

Jucătoarea din Canada de doar 19 ani a trecut în trei seturi 3-6, 6-2, 6-3, după două ore şi două minute de belgianca Elise Mertens. Canadianca a reușit a 11-a victorie consecutivă, fiind neînvinsă din luna martie. Campioana de la Indian Wells şi Toronto și-a intrat mai greu în joc, după mai multe greșeli neforțate. Elise Mertens a câștigat primul set. Canadianca și-a revenit rapid în setul doi și s-a desprins la 2-0. Belgianca a egalat, dar Bianca s-a mobilizat şi nu a mai cedat niciun game până la finalul setului. Setul decisiv a fost echilibrat. Mertens a salvat două mingi de break şi a reuşit să-şi apere serviciul. Cu două mingi de break pierdute în game-ul al şaselea, Bianca Andreescu a dat lovitura, în game-ul opt: a cerut un Challenge pentru ca apoi să fructifice cu retur câştigător a treia minge de break avută.

În semifinale, Bianca Andreescu o va întâlni pe Belinda Bencic. Pentru ambele jucătoare este o premieră calificarea în careul de ași de la US Open. De luni, 9 septembrie, va fi cea mai tânără jucătoare din Top 10 WTA.

Rafael Nadal, în semifinale

Rafael Nadal l-a învins pe argentinianul Diego Schwartzman, și a ajuns pentru a 9-a oară în penultimul act la US Open. Spaniolul a avut nevoie de două ore şi 46 de minute pentru a câștiga scor 6-4, 7-5, 6-2. Triplu câştigător la Flushing Meadows nu a scăpat de problemele medicale. După ce Roger Federer și Novak Djokovici au acuzat dureri, se pare că și ibericul ar avea ceva probleme.

„Sunt bine fizic. Eu transpir mult şi pierd multe săruri. A fost de un pic de deshidratare, am avut nevoie de nişte săruri. Sunt extrem de fericit că am ajuns în semifinale, înseamnă foarte mult pentru mine. Am gestionat bine momentele, evident, am greşit mai mult, dar mâine voi avea antrenament şi voi face tot ce pot ca să fiu sută la sută pregătit pentru semifinală”, a declarant spaniolul.

Nadal îl va întâlni în semifinale pe italianul Matteo Berrettini, cel care a reușit să se impună în fața lui Gael Monfils.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: