Redactia.ro
Home » Monden » Marius Țeicu, durere și amintiri. Ce spune despre moartea fiicei lui, Patricia Țeicu

Marius Țeicu, durere și amintiri. Ce spune despre moartea fiicei lui, Patricia Țeicu

Marius Țeicu, durere și amintiri. Ce spune despre moartea fiicei lui, Patricia Țeicu

Fiica lui Marius Țeicu, Patricia Țeicu, a murit în 2017. Patricia era grav bolnavă. Avea 41 de ani, după o grea suferinţă, aceasta fiind diagnosticată în urmă cu mai mult timp cu leucemie. Moartea acesteia i-a îndurerat familia. Marius Țeicu, celebrul interpret a reușit să trăiască cu durerea cumplită în suflet, copilașii Patriciei fiind alinarea sa.

Patricia Țeicu, viață sfârșită prea repede

Marius Țeicu a trecut prin cea mai cumplită tragedie prin care poate trece un părinte. Fiica lui, Patricia Țeicu, a decedat la vârsta de 41 de ani, după ce a dus o luptă cruntă cu leucemia.

Cum a aflat Patricia Țeicu că are leucemie

Patricia Țeicu povestise la România TV cum a aflat că e bolnavă.
.
„În 2015, mi-au apărut niște bubițe și am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Și am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni și apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie și acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam niciun simptom. Și-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize și am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există”, pvestise Patricia la emisiune.

Marius Țeicu, după moartea fiicei sale: „Suferința face parte din viață noastră”

La doar o zi de la înmormântarea fiicei, Marius Țeicu declara:

„În ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. Acum cred că e cel mai greu moment, când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza, zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei.

Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite, cu o boală ca asta, nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiaţi”, scrie ciao.ro

Fiica lui Marius Ţeicu, Patricia, a fost diagnosticată în 2015 cu o formă rară de leucemie. Deși a suferit un transplant medular la începutul lui 2017, declara că se simte mai bine şi era încrezătoare că a învins boala, câteva luni mai târziu s-a stins.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: