Redactia.ro
Home » Știri » Mark Stam a fost testat pozitiv cu COVID-19. Artistul este asimptomatic

Mark Stam a fost testat pozitiv cu COVID-19. Artistul este asimptomatic

Mark Stam infectat cu COVID-19

Mark Stam a fost diagnosticat cu noul coronavirus după ce s-a întors din Republica Moldova. Cântărețul va sta în izolare 14 zile, în timp ce va urma tratamentul prescris de medici.

Mark Stam a fost testat pozitiv cu COVID-19. Artistul este asimptomatic

Artistul Mark Stam, în vârstă de 22 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus după ce a fost plecat în Republica Moldova timp de două luni. La întoarcerea artistul și-a făcut testul, care ulterior a ieșit pozitiv.

Conform acestuia, nu a avut niciun simptom, și în ciuda faptului că este infectat cu COVID-19, se simte bine. Rezultatul pozitiv l-a surprins chiar și pe cântăreț. Mark Stam va sta 14 zile în izolare, în timp ce va urma tratamentul indicat de medici.

Când am venit la București mi s-a spus ca să pot să vin să lucrez la studio este obligatoriu să mă testez pentru COVID-19. Eu foarte convins că n-are cum, 100% trebuie să fie negativ pentru că eu m-am protejat plus că am o imunitate bună„, a spus Mark Stam.

Cine este Mark Stam?

Artistul este din Republica Moldova și a devenit cunoscut după ce a participat în 2013 la concursul Moldova are Talent, după care a semnat cu casa de discuri Spoiala Brothers. Patru ani mai târziu a lansat melodia , „A murit iubirea’, apoi melodia „Days are coming’ și piesa „Doar Noi’,, lansate în luna iuliea a aceluiași an. În 2018 a revenit cu piesa „Doar Noi’ în colaborare cu Alina Eremia, fiind urmată de piesa Impar, care a devenit locul al doilea în clasamentul Media Forest.

De asemenea, melodia Vina Mea a ocupat 20 de săptămâni în topurile radio și Tv. În momentul de față, artistul Mark Stam este un proiect semnat de Spoiala Brothers și Global Records. Noua lui piesă se numește „Lasă-mă”, care a fost lansată în urmă cu trei săptămâni și deja se bucură de un mare succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: