Redactia.ro
Home » Știri » Martina Navratilova spune adevărul despre Simona Halep: cum o văd jucătoarele din circuitul WTA pe sportivanoastră

Martina Navratilova spune adevărul despre Simona Halep: cum o văd jucătoarele din circuitul WTA pe sportivanoastră

Oportunitate imensă pentru Simona Halep de a reveni pe prima poziţie în clasamentul WTA!

Simona Halep a realizat o performanţă incredibilă la Wimbledon, unde a câştigat trofeul, în urma finalei cu Serena Williams, 6-2, 6-2.

Primăria Capitalei vrea să atribuie denumirea de „Esplanada Simona Halep” unui spaţiu din centrul Capitalei, respectiv parcarea din faţa Ateneului Român. Proiectul de hotărâre se află pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de săptămâna viitoare.

 

View this post on Instagram

 

… to you ! #unforgettableday #special #madeit

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Martina Navratilova a dezvăluit pentru Tennis Channel cât de iubită este Simona Halep în circuitul WTA. Fosta mare campioană este impresionată de atitudinea româncei faţă de adversarele sale, conform Digisport.

Simona este foarte smerită! E plăcută de toate jucătoarele. Îşi respectă mereu adversarele, iar atunci când pierde sau câştigă este aceeaşi persoană. Este iubită în intreaga lume. Este un ambasador grozav pentru tenisul feminin în intreaga lume. Pentru tenis, faptul că o avem pe Simona reprezintă o mare bucurie şi un mare câştig. Este un model pentru toată lumea, de la tineri până la jucătoarele din actuala generaţie”, a spus Navratilova (62 de ani).

Simona Halep a cucerit în acest an al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon, după ce triumfase anul trecut la Roland Garros.

Loading...