Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia actualei soții a pistolarului din Gorj despre relația acestuia cu fosta. De ce l-ar fi împușcat pe partenerul ex-soției

Mărturia actualei soții a pistolarului din Gorj despre relația acestuia cu fosta. De ce l-ar fi împușcat pe partenerul ex-soției

GALERIE FOTO (2)

Actuala parteneră a pistolarului din Gorj a fost de acord să ofere prima declarație cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu bărbatul, dar și în ce relație rămăsese cu fosta soție. Femeia a fost mai sinceră ca niciodată și a rupt tăcerea și în ceea ce privește pistolul care ar fi apărut de nicăieri.

Petre Stăncioi a devenit în numai 4 zile unul dintre cei mai căutați răufăcători din România la ora actuală. Bărbatul a ucis cu sânge rece un alt bărbat, care s-a dovedit a fi partenerul fostei sale soții. Acum, cea care i-a fost alături în ultima perioadă a discutat deschis despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce spune actuala soție a lui Petre Stăncioi

Bărbatul care este căutat de 4 zile de poliție nu este nicăieri, iar actuala sa soție se teme pentru viața ei, deoarece se gândește că ar putea să îi facă și ei rău. Femeia în cauză a recunoscut faptul că nu știa că jumătatea ei avea o armă în casă pe care avea de gând să o și folosească. Aceasta susține că ar fi apelat imediat poliția în cazul în care ar fi dat peste ea din întâmplare.

„Nu știam (că avea pistol, n.red.). Niciodată! Doar fiul său mi-a furat 100 de milioane din casă. Și am chemat poliția, a venit poliția, dar nu l-a găsit. Acum îmi este teamă, vă dați seama! A fost poliția aici două zile. Acum au plecat… Ce făceam dacă știam că am un pistol în casă? Dădeam telefon la poliție, vă dați seama, pentru că stăteam în teroare! Sper să nu îmi facă niciun rău…”, spune femeia pentru Antena 3 CNN.

Bărbat din Gorj, dat în urmărire de 4 zile

Tot actuala soție a lui Petre susține că deși a divorțat de fosta soție, cei doi încă mai țineau legătura. Într-una dintre seri cei doi discutau prin mesaje, iar în momentul în care actuala a intrat în cameră și i-a cerut lui Petre să îi arate mesajele, acesta a preferat să spargă telefonul de tot. Acest comportament a făcut-o pe actuala parteneră să se gândească la faptul că între cei doi exista ceva mai mult.

În urmă cu 4 zile Petre a luat decizia de a-l agresat pe cel alături de care fosta lui soție își petrecea timpul. A luat pistolul de acasă și a mers direct la cei doi, împușcându-l mortal pe bărbat. De atunci, inculpatul se ascunde de oamenii legii și refuză să se predea, deoarece știe că îl așteaptă o pedeapsă generoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: