Redactia.ro
Home » Monden » Mărturia cutremurătoare a lui Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale: ”Medicamentele îmi lua mințile”

Mărturia cutremurătoare a lui Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale: ”Medicamentele îmi lua mințile”

GALERIE FOTO (2) Cristi Chivu, detalii despre problemele de sănătate

Cristi Chivu, unul dintre cei mai notabili fotbaliști români care au evoluat în Italia, a întâmpinat numeroase provocări pe parcursul carierei sale. În prezent, la vârsta de 42 de ani și în calitate de antrenor al echipei Under 19 a lui Internazionale Milano, fostul fundaș al aceleiași echipe își amintește de o perioadă dramatică petrecută după o accidentare teribilă pe care a avut-o în urmă cu 13 ani.

Nu mai este niciun secret faptul că fotbalistul Cristi Chivu a reușit să bifeze o mulțime de reușite, însă lucrurile nu au stat deloc bine pentru el în urma unei accidentări teribile. Bărbatul a stat pe bară mai bine de trei luni și a suferit teribil, iar acum a făcut primele declarații.

Mărturiile cutremurătoare ale lui Cristi Chivu

Chiar în primele zile din acest an, Cristi Chivu a jucat alături de echipa sa împotriva celor de la Chievo, moment în care și-a amintit de o accidentare puternică la cap. Din păcate, problemele cu care s-a ales ulterior l-au făcut să devină imediat „oaia neagră” a echipei.

Chivu a explicat că efectele secundare ale medicamentelor l-au afectat profund, făcându-l să se simtă ca și cum ar fi fost un alt om. El a menționat că, în timpul recuperării sale, s-a confruntat cu schimbări de dispoziție, stări de iritare și accese de furie, fapt ce a avut un impact negativ asupra vieții sale personale și profesionale.

„Toate medicamentele pe care le luam, după acel moment, m-au determinat să fac lucruri care nu mă caracterizau. Nimeni nu știe, însă, că luam medicamente care îmi luau mințile. Îmi amintesc cum coechipierii mi-au sunat soția acasă și au întrebat-o dacă totul este în regulă. Dacă am fost agresiv acasă, dacă am pus mâna pe ea. Acest lucru vreau să fie foarte clar, a fost din cauza medicamentului. Ar fi trebuit să iau pastile timp de două luni, dar le-am dus mai departe timp de nouă luni. Vreau să subliniez asta”, a povestit fostul căpitan al echipei naționale, despre medicamentul numit „dintoină”, prescris în tratamentul unor tipuri de epilepsie.

Problemele cu care s-a confruntat Cristi Chivu
Problemele cu care s-a confruntat Cristi Chivu

Cine este, de fapt, Cristi Chivu

Chivu și-a început cariera la FC Universitatea Craiova în 1996, apoi s-a mutat la Ajax Amsterdam în 1999, unde a câștigat trei titluri consecutive de Eredivisie și a ajuns în finala Ligii Campionilor în 2003. În 2003, Chivu s-a transferat la AS Roma, unde a petrecut patru sezoane și a câștigat o Cupă a Italiei.

În 2007, Chivu a semnat cu Inter Milano, unde a petrecut șase sezoane și a câștigat patru titluri de Serie A, două Cupe ale Italiei și o Ligă a Campionilor în 2010. El a jucat, de asemenea, pentru naționala României și a participat la Campionatele Europene din 2000, 2008 și 2016, precum și la Campionatele Mondiale din 2002 și 2014.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: