Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia cutremurătoare a taximetristului care a transportat-o pe Loredana, criminala de la Mangalia: „Sunt terminat! Vreau să renunț la tot, sunt în stare de șoc”

Mărturia cutremurătoare a taximetristului care a transportat-o pe Loredana, criminala de la Mangalia: „Sunt terminat! Vreau să renunț la tot, sunt în stare de șoc”

Taximetristul, fără să știe ce îl așteaptă, a preluat o pasageră tânără, de 18 ani, în zona Mangalia, mai exact pe Loredana, tânăra care i-a luat viața cu sânge rece prietenei ei Alina. Iată mărturia acestuia!

Mărturia cutremurătoare a taximetristului care a transportat-o pe Loredana

Cu toate că taximetristul a interacționat cu pasagera, el nu avea nicio cunoștință despre conținutul macabru din valiza fetei, trupul neînsuflețit al prietenei ei. Conducătorul mașinii a declarat că nu a simțit nimic suspect, ba chiar pasagera îi ceruse să o ducă la destinație cu bagajul, fără a da vreo indicație a conținutului acestuia.

Taximetristul a mărturisit că s-a simțit îngrozitor și trădat când a realizat, mult prea târziu, că a fost implicat într-un eveniment de o gravitate inimaginabilă. În momentul în care a încercat să ajute pasagera cu bagajul, el nu s-a gândit că înăuntru se află trupul neînsuflețit al unei persoane.

„Sunt terminat! Vreau să renunț la tot, sunt în stare de șoc”

Taximetristul, aflat într-o stare profund traumatizată, și-a exprimat dorința de a renunța la meseria sa, care până în acel moment a fost sursa sa de venit și de subzistență. Sentimentele sale de vinovăție, confuzie și teamă au creat o traumă profundă, iar acesta a cerut ajutor pentru a face față impactului psihologic al întâmplării.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare naşpa, vreau să renunț la taxi. 

Era grea, chiar am întrebat-o „ce ai în valiză?” și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era. 

Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis „nu poți să mă duci la Vaslui? Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și ma duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: „nu, lasă-mă în parc”. 

Trăgea de troler, zic „ho, mai încet… câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina”. 

Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos. 

Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? 

O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a declarat taximetristul pentru Antena 3 CNN.
Sursa foto: Arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: