Redactia.ro
Home » Știri » Mărturia soției agresate de deputatul AUR, Dumitru Focșa. Ce demersuri face femeia

Mărturia soției agresate de deputatul AUR, Dumitru Focșa. Ce demersuri face femeia

Mărturisirea soției agresate de deputatul AUR, Dumitru Focșa. Ce demersuri face femeia

Iată ce mărturisire a făcut soția lui Dumitru Focșa, deputatul AUR, pe care l-a acuzat că a agresat-o fizic, în propria locuință, chiar de față cu fata pe care aceștia vor să o adopte. Ce demersuri a făcut deja femeia, soția politicianului.

Mărturia soției agresate de deputatul AUR, Dumitru Focșa. Ce demersuri face femeia

Soția deputatului AUR Dumitru Focșa l-a reclamat pe politician la poliție pentru că ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele. Avea un traumatism cranian, au constatat medicii. Ea a primit îngrijiri medicale acasă, refuzând spitalizarea. Femeia a sunat la 2 dimineața la 112, joi, susținând că a fost agresată fizic în propria lor locuință, în localitatea Lumina, potrivit unui comunicat al poliției.

Polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar femeia, în vârstă de 49 de ani, prezenta urme vizibile de violență, așa că au chemat pentru ea o ambulanță. Femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, potrivit G4Media.ro, însă polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Se pare că deputatul AUR și-a agresat fizic soția după ce aceasta l-ar fi prins că o înșela cu o colegă de partid. Bărbatul ar avea o amantă mai tânără, care activează tot în cadrul filialei Constanța a partidului, a relatat Antena 3 CNN. O minoră pe care soţii vor să o adopte și care locuieşte cu ei în localitatea Lumina din Constanța a asistat la această agresiune.

Soția lui Dumitru Focșa a spus că a părăsit domiciliul, împreună cu copilul, și vrea să divorțeze.

„Este prima dată când a fost ceva mai grav, dar incidente și conflicte în familie au mai fost de-a lungul celor 13 ani de când suntem împreună. Nu a fost ceva peste care să nu putem să trecem, dar acum a fost ceva mai grav. Un om este violent din fire și să-l determine orice conflict… În cazul nostru poate a fost un cumul de mai mulți factori cu un consum de alcool, stres, nu știu”.

„El are o fire mai impulsivă, dar acum, de data asta, s-a întâmplat într-un context în care s-au acumulat mai mulți factori. A cedat nervos”.

„Am făcut toate demersurile legale, de aceea voi demara și procedura de divorț. Am părăsit domiciliul”.

„(…) În ultimii 2 ani au fost mereu nemulțumiri legate de lipsa timpului petrecut împreună, de lipsa implicării în problemele de familie, de diverse. Sunt probleme personale, nu vreau se le discut public”, a declarat soția deputatului AUR, Dumitru Focșa, într-o intervenție telefonică în direct la Antena 3 CNN.

Dumitru Focșa, deputat al partidului extremist AUR, este cunoscut pentru ieșirile lui violente în Parlament. În martie anul trecut, el l-a amenințat cu bătaia pe deputatul PSD Alfred Simonis pe holurile Parlamentului, potrivit sursei menționate mai sus. Cei de la USR i-au cerut deja lui George Simion să îl excludă pe Focșa din partid.

„Este inadmisibil ca un agresor care îşi bate soţia în faţa copilului să rămână deputat în Parlamentul României”, a spus Ionuț Moșteanu, de la USR.

Antonio Andrușceac, membru AUR, pare a fi de altă părere.

„Eu am vorbit și cu domnul Focșa și am luat legătura și cu soția dânsului. Oamenii au trecut de faza asta, și-au dat seama că au greșit amândoi. E posibil să se împace pentru că la mijloc este un copil pe care îl au de 10 ani în plasament”, a declarat Antonio Andrușceac, membru AUR, la Realitatea Plus.

„Femeia n-a fost lovită. A fost, într-adevăr, o altercație, în care unul împingea de ușă, celălalt ținea ușa și, din cauză că a fugit covorul, a fost lovită cu ușa peste nas”, a mai spus acesta, potrivit sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: